Can'ın sağlık durumu iyiye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Canın sağlık durumu iyiye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2010 00:00

İZMİR Ekonomi Üniversitesi kampusunda, geçen salı günü arkadaşlarıyla kafede otururken kalbi duran ve kaldırıldığı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tekrar hayata döndürülen hazırlık sınıfı 18 yaşındaki öğrencisi George Can Fenn'in sağlık durumunda düzelme olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

FERHUNDE HANIMLAR DİZİSİNDE BÖYLE OYNAMIŞTI - WEB TV

MÄ°NÄ°K CAN'I DÄ°ZÄ°DE BÖYLE Ä°ZLEMÄ°ÅžTÄ°K  Â

Ankara'da yaşayan Can Fenn, bu yıl İzmir Ekonomi Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bölümü'nü kazandı, hazırlık sınıfına başladı. Fenn, geçen 30 Kasım Salı günü arkadaşlarıyla kampusteki Hope’s Kafe'de otururken fenalaştı. Bir gün önce aldığı yavru köpeğini okula getiren ve iddiaya göre onu bırakmamak için doktora gitmeyi reddeden Can Fenn'in kendisini kaybetmesi üzerine okul doktorunun müdahalesinin ardından ambulans çağrıldı. Ambulans ekibinin sürekli müdahale ettiği Can'ın duran kalbi, kaldırıldığı DEÜ Hastanesi acil servisinde yeniden çalıştırıldı. Bilinci kapanan Can Fenn, Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Kliniği'ne kaldırıldı.

Kötü haber üzerine Can Fenn'in yoğun bakımda tedavisi sürürken, kötü haberin ulaştırıldığı anne Güzide Güzin ile birkaç gün önce pıhtı atağı nedeniyle doktor olan baba George Aleksander Fenn İzmir'e geldi. Ailesi ve okul arkadaşlarının, Can Fenn'in yavru köpeğini de getirdikleri hastane bahçesinde bekledikleri iyi haber dün akşam geldi. Can'ın durumunda düzelme olduğu, geldiği günden daha iyi olduğu bildirildi.

Can, yaklaşık 15 yıl önce ‘Ferhunde Hanımlar’ adlı TV dizisinde 3 yaşındayken Ferhunde Hanım'ın torunu ‘Can’ rolünü üstlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!