Çalınan 14 koyunu, 8 kuzuyla geri geldi

Güncelleme Tarihi:

Çalınan 14 koyunu, 8 kuzuyla geri geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2008 15:02

YALOVA’nın Kadıköy Beldesi’nde hayvancılık yapan Ahmet Arabacı’nın 14 koyununu çalan hırsızlar yakalandı. Jandarma, Arabacı’nın çalınan 14 koyununu, dünyaya gelen 8 kuzusuyla birlikte teslim etti.

İki ay önce meydana gelen olayda, Ahmet Arabacı'nın arazide otlattığı koyunlar çalındı. Hırsızlıkla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunan Arabacı koyunlarından umudunu kestiği sırada jandarmadan telefon geldi. Çalınan koyunlarının Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bulunduğunu öğrenen Arabacı çok sevindi. Arabacı, jandarmanın getirdiği koyunlarının yanında 8 de kuzuyu görünce şaşkına döndü. Koyunlarından bir kısmının yavruladığını anlayan Arabacı, “Ekmeğimizi hayvancılık yaparak kazanıyoruz. Koyunlarım çalınınca çok üzüldüm. Gözüme uyku girmiyordu. Hayvanların bulunduğunu öğrenince çok sevindim. Çalınan 14 koyunun 22 olarak geri gelince sevincim ikiye katlandı” diye konuştu.

Arabacı’nın koyunlarını çaldığı iddiasıyla tutuklanan 57 yaşındaki Emrullah Özer’in ahırlarında yapılan aramada ayrıca, çalıntı 112 koyun, 26 keçi, 137 kuzu ile 2 oğlak ele geçirildi. Jandarma çalınan koyun, keçi ve kuzuların sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Özer'in kimliği saklı tutulan suç ortağının yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!