Çakılı kavgada iki ölü

Güncelleme Tarihi:

Çakılı kavgada iki ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2011 10:50

MANİSA’nın Alaşehir İlçesi’nde, iki grup arasındaki kavgada çakıyla yaralanan 29 yaşındaki Hüseyin Tiril ile 26 yaşındaki Tayfun Yıldız, kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi.

Haberin Devamı

Dün saat 21.30 sıralarında Sevgi Yolu’ndaki bir banka şubesi önünde M.A. (17) ile M.K. (19) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A., olay yerinin az ilerisinde çay ocağı işleten arkadaşı Hüseyin Tiril ile çiçekçilik yapan Tayfun Yıldız’ı yardıma çağırdı. Bunun üzerine H.Y. (29) de arkadaşı M.K.’yı yalnız bırakmayıp, kavgaya karıştı.

Kavgada göğsünden ve boğazından üçer çakı darbesiyle yaralanan Tiril ve Yıldız, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki yaralı, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis olayın ardından M.A., M.K. ve H.Y.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!