Çağla Alara Pınarcı'nın sır ölümü! Son görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 09:36

Üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı tatil için gittiği İstanbul'da, konser alanında fenalaşarak hayatını kaybetmişti. 24 yaşındaki kadının ölüm nedeni araştırılırken, son görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar CNN TÜRK'ten Ceylan Sever'in haberinde...

Haberin Devamı

24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı, hayat İskenderun'da yaşıyordu. Erkek arkadaşıyla birlikte tatil için İstanbul'a gitti. Genç kız ile erkek arkadaşı, gündüz turistik gezi yaptı.

Akşamları da eğlence mekânlarında vakit geçirdi.

İki genç 16 Temmuz cumartesi günü ise konsere gitmeye karar verdi. Konser alanının dışına ambulans geldi. Burada genç kıza ilk müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı. Erkek arkadaşı da peşlerinden hastaneye gitti.

Çağla Alara Pınarcının sır ölümü Son görüntüleri ortaya çıktı

Ancak Çağla Alara Pınarcı burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti, erkek arkadaşı ise sırra kadem bastı. Polis konser alanında inceleme yaparken, talihsiz gencin cansız bedeni üzerinde de otopsi yapıldı.
Çağla Alara Pınarcının sır ölümü Son görüntüleri ortaya çıktı

Çağla Alara Pınarcı memleketi Hatay'da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, genç kızın sır ölümünün üzerindeki sis perdesinin aralanması için de soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!