Burdur'da tarla kavgası:2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Burdurda tarla kavgası:2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2011 17:56

BURDUR’un Kemer İlçesi’nde köye yapılacak yolun tarlalarından geçmesini istemeyen köylüler arasında çıkan kavgada 75 yaşındaki Şükrü K., Akçaören Köyü Muhtarı Ali Osman Aldemir ve komşusu Hasan Kaya’yı pompalı tüfekle vurdu. Aldemir ve Kaya yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi Şükrü K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Kemer İlçesi’ne bağlı Akçaören Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, yapılacak yolun kendi tarlalarından geçmesini istemeyen Şükrü K. ve 50 yaşındaki Hasan Kaya, köy muhtarı 57 yaşındaki Ali Osman Aldemir’e itirazda bulundu. İtirazlar üzerine Muhtar Aldemir, ikiliyle birlikte yolun geçeceği bölgede keşfe gitti.

Yolun kendi tarlasından geçmesini istemeyen Şükrü K., itirazlarını burada da sürdürerek, yolun tarla komşusu Hasan Kaya’nın arazisinden geçmesini istedi. Bunun üzerine Kaya ve Şükrü K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şükrü K., Ali Osman Aldemir ve Hasan Kaya’ya pompalı tüfekle ateş açtı. Aldemir olay yerinde yaşamını yitirirken, komşusu ise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi Şükrü K.’yı arıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!