Bunun neresi yanlış

Güncelleme Tarihi:

Bunun neresi yanlış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 00:00

07.07.2007 çılgınlığına uyarak "Popstar Alaturka"da tanıştığı yarışmacı Armağan Uzun'la Çeşme'de evlenen Bülent Ersoy, ilk kez konuştu.

Bir kadın ile bir erkek evlenmişse bunun neresi yanlış, sorarım size!

Günlerdir ağır bir dille eleştirildiğini, bu eleştirilerin hiçbirini hak etmediğini belirten Ersoy, "Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak, mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile Türk medeni kanuna göre evlenmişim. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yoktur" dedi. Türk Sanat Müziği'nin güçlü ismi Bülent Ersoy, Star TV'de yayınlanan ve kendisinin de jüri üyeliğini yaptığı "Popstar Alaturka" yarışmasında tanıştığı sevgilisi Armağan Uzun'la, 07.07.2007'nin son dakikalarında Çeşme'de evlenmişti. Bu sürpriz evliliğin hemen ardından ilginç iddialar peş peşe gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Bunun neresi yanlış
İddiaların başında, Ersoy'un aslında evlenmediği var. Ayrıca Armağan Uzun'un Bülent Ersoy'la para karşılığında evlendiği, ünlü sanatçının Uzun ailesine Torba'da bir daire satın aldığı, her iki tarafın ailelerinin de bu ilişkiye onay vermediği için düğüne gelmediği gibi iddialar da birbiri izledi. Şimdiye kadar evliliğiyle ilgili haberler karşısında sessiz kalan Ersoy, sonunda içini Hürriyet'e döktü... Kimseyle görüşmeyen ünlü sanatçı söz konusu iddialara tek tek yanıt verirken, pembe nüfus kağıdı olduğu halde evliliğinin ağır bir dille eleştirilmesini de hak etmediğini dile getirdi.
"Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile, Türk Medeni Kanunu'nun bir kadınla bir erkeğe vermiş olduğu haklar neticesinde nikah gerçekleşmiştir" diyen Ersoy, şunları söyledi: "Yalnız ben, spekülasyon oluşmasın diye değerli basın mensubu arkadaşlarımı nikahıma davet etmedim. Özelimi, özel olarak yaşamayı tercih ettim. Nikahım, 07.07.2007 cumartesi gecesi, Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur tarafından kıyılmıştır. Son derece mutluyum. Ve bu mutluluğumu da kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğim. Benim özel hayatımla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin bendenize vermiş olduğu tedbir koydurma hakkını elimde bulunduruyorum. Bu tedbir gereğince, kimse hastalıklı fikirleriyle özelime ve bu güzelliklere gölge düşüremeyecek. Bunu yapan olursa da Türk kanunlarının bana vermiş olduğu hakları kullanıp, hesap soracağımı açık ve sarih bir şekilde iletiyorum. Zaten şu ana kadar sanırım 20 dava dosyası oluştu. Bu beni hiç rahatsız etmiyor. Sonuna kadar
/images/100/0x0/55eb66d3f018fbb8f8bec34e
haklarımı arayacağım..."
Aileler nikaha katıldı
Ailelerin nikaha katılmadığı yönündeki haberlere de yanıt veren Ersoy, "Bu arada son bir şey daha ifade etmek isterim. Nikahımda, damadın annesi hanımefendi, babası beyefendi, damadın ablası ve ağabeyi, amcaları, dayıları ve yengeleri olmak üzere bütün aile efradı da hazır bulunuyordu. Bir şey daha söylemek isterim ki, hadlerini aşarak kendince asılsız hayali yorumlarda bulunan bazı basın mensupları da benim tarafımdan damat ve ailesine taşınır veya taşınmaz mal varlıklarının verildiğinden bahsetmişler. O kişileri ispata davet ediyorum. Bu söyleşinin yapıldığı an dahil olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin tapu sicil kayıtlarında veya araç sicil kayıtlarında 'Uzun' ailesi üzerine herhangi bir satış yapılmışsa, bunları ispatlayacaklar. Tüm banka hesapları da incelensin, bakalım ortaya ne çıkacak" dedi.
37 yıldır eleştirilmekten bıktım
Eleştirilerin dozunun iyice kaçtığının altını çizen Ersoy, son olarak şunları söyledi: "37 yıldır eleştirilmekten bıktım usandım artık. İnsanlar neyin derdinler, niye böyle hastalıklı beyinliler? İki insanın birbirine sevgiyle bağlandıklarını görmek yerine, neden hep başka şekliyle bu duruma yaklaşıyorlar..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!