Bugün okullar açıldı, onlar hâlâ bulunamıyor

Güncelleme Tarihi:

Bugün okullar açıldı, onlar hâlâ bulunamıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2009 00:00

Kayseri’de Ahmet, Dilruba, Türkan ve Fatih bayram şekeri toplarken kayboldular. Diyarbakır’da kaybolan Leyla’dan 18 gündür haber alınamıyor.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR Merkez Yenişehir İlçesi’nde yaşayan ve geçimini seyyar satıcılık ile sağlayan Veysi Baykuşak’ın kızı Leyla Baykuşak (7), 18 gün önce kayboldu. Annesi Ayşe Baykuşak’ın markete yolladığı Leyla’dan o günden sonra bir daha haber alınamadı. Kentin tüm sokaklarına fotoğrafları yapıştırılarak aranan Leyla’yı ‘Derman Baba’ olarak bilinen Yılmaz Acu da motosikletiyle arıyor. Baba Veysi Baykuşak “Bizim kimseyle bir husumetimiz yok. Kızım nerede ise ya da kimlerin elindeyse ne olur geri versinler” dedi. Anne Ayşe Baykuşak da, “Bayram bizim eve uğramadı. Kızım kimin elinde ise yalvarıyorum bıraksınlar. Ne şekilde olursa olsun ben kızımı istiyorum” diye konuştu.
Kayseri´nin Talas İlçesi, Yenidoğan Mahallesi’nde de Ahmet Tuna Tekin (8) ve kardeşi Dilruba Tekin (7) ile komşularının kızı Türkan Ay (110), bayramın ikinci günü pazartesi, bayram şekeri toplamak için çıktıkları evlerine bir daha dönmedi. Çocukların aileleri ve polis, gölet, kuyu, mağara, asansör boşlukları, inşaat alanları ve ıssız bölgeler başta olmak tüm parkları tek tek arıyor. Uğurevler Mahallesi’nde de 11 yaşındaki Fatih Elbistan´ın kaybolduğu iddiasıyla ailesi polise başvurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!