Boğa 2 kişiyi hastanelik etti

Güncelleme Tarihi:

Boğa 2 kişiyi hastanelik etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2007 15:14

Otlatmak için ahırdan çıkarılan boğa sahibine saldırdı. Sahibini hırpalayan boğa , olaya müdahale etmek isteyen kadını da komaya soktu.

Sivas’ın Yıdızeli İlçesi’nde, Mehmet Ali Arslan otlatmak için ahırdan çıkardığı boğanın saldırısına uğradı. Boğa, Arslan'ı kurtarmaya çalışan 40 yaşındaki akrabası Gülhanım Arslan'a da saldırdı. Ağır yaralanan Mehmet Ali ve Gülhanım Arslan, hastanede tedavi altına alındı.
İlçeye bağlı Banaz Köyü'nde yaşayan Mehmet Ali Arslan, ahırdaki hayvanlarını otlatmak için dışarı çıkardı. Bir süre sonra otların arasındaki böceklerden ürken yaklaşık 3 ton ağırlığındaki boğa bir anda huysuzlanarak etrafa saldırmaya başladı. Boğanın sahibi Mehmet Ali Arslan, elindeki sopayla boğaya vurup, sakinleştirmeye çalıştı. Ancak, daha da kızan boğa, Mehmet Ali Arslan’a saldırdırdı. Tüm çabalarına rağmen, boğanın çifte ve boynuz darbelerinden kaçamayan Mehmet Ali Arlan bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Ancak kızgın boğa yardımına gelen akrabası Gülhanım Arslan'a da saldırdı. Mehmet Ali Arslan ve akrabası Gülhanım Arslan ağır yaralandı.
Çevredekiler tarafından güçlükle kurtarılan Gülhanım ve Mehmet Ali Arslan Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!