‘Bizimle meşgulken Reza uçup gitmiş’

Güncelleme Tarihi:

‘Bizimle meşgulken Reza uçup gitmiş’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 22:37

İYİ Parti, olası bir erken seçime katılma hakkını elde etmek amacıyla, kuruluşundan bir buçuk ay sonra ilk kurultayını dün yaptı.

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘mecburiyet nedeniyle tedbir amaçlı’ kurultay yaptıklarını vurguladı. Kurultayda yasal işlemin tamamlanması amacıyla partinin faaliyet raporu görüşüldü ve Genel İdare Kurulu üyeleri yeniden seçildi. Akşener açılışta şunları söyledi:

YİNE KANDIRILMIŞLAR

“Hayırsever işadamı olan Reza Bey, bir anda hain, dolandırıcı, CIA ajanı, SAVAMA ajanı haline döndü. Anlaşıldı ki AKP Genel Başkanı ve arkadaşları yine kandırılmışlar. Anladık ki İran’la 80 milyar dolarlık alışveriş yapıyorsunuz. Fakat bu 80 milyar doların İran’a ödenmesi karşılığı 8.5 milyar dolar cebe konmuş. Fakat bu kişinin FBI ile anlaşıp elini kolunu sallayarak gitmesine nasıl göz yumarsınız? Bunun anlamı ülkenin istihbarat teşkilatının lağvolduğudur. Bizi takip ettiğiniz kadar Reza Bey’i takip etmemişsiniz. Her gün birileri gelip ‘Tutuklanacakmışsınız’ diyordu. Siz bizimle meşgul olurken Reza uçup gitmiş.
Hani ‘Trump reyiz’ ile Türkiye uçacaktı, kaçacaktı. Trump reyiz, birden sarı şeytan haline döndü. İsrail’e ‘Heeyt’ diyen Erdoğan’ın Kürecik’i kapatıp kapatmayacağını bilmek istiyoruz. Sözler önemli değil, tavırlarınızın takipçisi olacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!