Bize kumpas kuruyorlar

Güncelleme Tarihi:

Bize kumpas kuruyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 07:00

Partisinin Eskişehir aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Lideri Özel, “Bize savaş açanlar oldu, ben barış ilan ettim tüm muhalefete. Bize çelme takanlar oluyor, dönüp ellerini sıkıyor, yola devam ediyoruz. Bize kumpas kuranlar oluyor. Bizim yolumuz, her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakı” dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir’deki aday tanıtım toplantısına katıldı. Porsuk Spor Salonu’ndaki toplantıda Özgür Özel, özetle şunları söyledi:

YOLUMUZ TÜRKİYE İTTİFAKI

“Farkında mısınız, Erdoğan CHP’nin halkçı, çalmayan, israf etmeyen, kaynakları yandaşlara değil vatandaşlara dağıtan, şeffaf ve çalışkan belediyeciliğinin karşısında rekabet etmek yerine, karşımıza çok büyük bir cephe kurarak, CHP’yi sözde yalnız bırakarak, geçmişte ittifak yaptıklarımızı karşımıza koyarak, geçmişte partimizde olanların bile karşımızda adaylaşmasını sağlayarak Türkiyenin üzerine çok büyük bir oyun kurmaktadır. Peki bu oyunu nasıl kıracağız? Bu oyunu Eskişehir 1999’da nasıl resmen ittifaksız ama özünde büyük bir ittifakla başardıysa, nasıl Yılmaz Hoca bütün temiz, iyi insanlardan, milliyetçilerden, muhafazâkarlardan, devrimcilerden temiz, çalışkan kişiliğiyle Eskişehir ittifakını kurduysa, 31 Mart’ta kazanacak ittifakın adı da Türkiye ittifakıdır. Bizim işimiz muhalefetle kavga etmek değil. Bize savaş açanlar oldu, ben barış ilan ettim bütün muhalefete. Bize çelme takanlar oluyor, dönüp ellerini sıkıyoruz, yola devam ediyoruz. Bize kumpas kuranlar oluyor ama meşgul olmuyoruz. Bizim yolumuz, her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmaktır. Buna inanıyoruz ve biz bu ülkeye güveniyoruz.”

Haberin Devamı

Özel gece de Ankara’da Mansur Yavaş’ın ‘5 Yılın Projelerini Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısına’ katıldı. Özel bu toplantıda da “Evet, anketlerde Mansur Başkan çok iyi. AK Parti’li, MHP’li olabilirsiniz ama bu dürüst, çalışkan insanı, ekibini desteklerseniz çok daha güzel hizmetler sizin olacak” dedi.

Bize kumpas kuruyorlar

 

BÜYÜKERŞEN’E YENİ GÖREV

-CHP Lideri Özel, konuşmasında aday gösterilmeyen Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in jübile yaptığını ve partideki belediyelerin koordinatörlük görevine getirildiğini açıklayarak şunları ifade etti: “Yılmaz Büyükerşen ne evinde oturacak ne de emeklilik yaşayacak. Yılmaz Büyükerşen’in bir eli Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde, bir eli Türkiye’deki CHP’li belediyelerin üzerinde olacak. İlk toplantıları 31 Ocak günü Ankara’da. Bundan sonra Yılmaz Büyükerşen Türkiye’deki tüm CHP’li belediyelerin yapılan iyi hizmetlerinin ortaklaştırılması, hizmetlerin diğer belediyelerde de uygulanması ve geliştirilmesiyle ilgili CHP’nin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!