Bir hafta böyle geçti

Güncelleme Tarihi:

Bir hafta böyle geçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 00:00

Geçtiğimiz hafta gündeme gelen vie çok konuşulan haberler...

Haberin Devamı

Bir hafta böyle geçti
Savaş Dilçel vefat etti
Geçirdiği rahatsızlık rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Savaş Dinçel, sanatçı arkadaşları ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Tarkan'ın albümü çıktı
Tarkan, yaklaşık 4 yıl aradan sonra "Metamorfoz" adını verdiği albümünü çıkardı. Müzik tarzını değiştiren Tarkan'ın yeni imajı hafta boyunca konuşuldu.

/images/100/0x0/55ea9d9cf018fbb8f88b9b3a
Broş kazası
Haftanın en çok konuşulan ismi bayramın ikinci günü Antalya'da konser sırasında kıyafetindeki broşunun kasık bölgesine saplanmasıyla hastanelik olan Bülent Ersoy oldu. Tedavisi tamamlandıktan sonra İstanbul'a geri dönen Ersoy, "Kurban bayramında ben kurban oldum" dedi.

Haberin Devamı

Bir hafta böyle geçti
Kim bu Adnan
Ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, geçtiğimiz cumartesi gecesini Beverly Hills'teki Peninsula Hotel'de bir paparazziyle geçirdi. Tüm dünyanın peşinden koştuğu pop starının geceyi geçirdiği paparazzinin ismi ise Adnan olunca Türkiye'deki gazetelerde ikilinin fotoğrafları boy boy yayımlandı.

Sahneleri bıraktı
Sahneleri bıraktığını açıklayan Hülya Avşar, sevgilisi Sadettin Saran’ı kastederek, "Hayatımı birleştirmeye hazırlandığım kişi bunu istemiyor" diyerek, haftanın en çok

/images/100/0x0/55ea9d9cf018fbb8f88b9b3e
konuşulan isimlerinden oldu.

10 günde 1 milyon
Şener Şen, Kenan İmirzalioğlu, İsmail Hacıoğlu ve Aslı Tandoğan'ın başrol oynadığı "Kabadayı", 10 günde 1 milyon izleyiciye ulaşarak dikkat çekti.

Sema Çelebi çıldırdı
Buzda Dans'ın jüri üyesi Sema Çelebi, kötü haber yaptığı gerekçesiyle gazeteci

Bir hafta böyle geçti
Müge Dağıstanlı'ya saldırdı. Çelebi Akmerkez'de rastladığı magazinci Müge Dağıstanlı'ya, "Benim hakkımda nasıl haber yaparsın çiyan" diyerek üzerine yürüdü. Star Tv'de yayınlanan "Orada Neler Oluyor" programının sunucusu Müge Dağıstanlı'nın yanında bulunan Arto ve çevrede bulunan güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle kavga önlendi.
Feraye'ye kötü haber
Geçen hafta kızı Zehra ve Feraye Tanyolaç'la birlikte Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye giden Kaya Çilingiroğlu, evlilikle ilgi sorusuna verdiği, "Evlilik tekne sahibi olmaya benzer. Evlendiğinde de sevinirsin, ayrıldığında da. Ayrılacağımı bile bile neden evleneyim ki" yanıt gündeme oturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!