Bir anlık öfke: 1 ölü, 2 müebbet

Güncelleme Tarihi:

Bir anlık öfke: 1 ölü, 2 müebbet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 22:44

Bir hiç uğruna çıkan tartışmanın sonu: Milli Eğitim müfettişinin 3 kurşun sıktığı resepsiyon görevlisi öldü. Müfettiş ve ona yardım eden oğlu için müebbet hapis istendi.

Haberin Devamı

Bahçelİevler’de öğretmenevi resepsiyon görevlisi Cemalettin Pamuk’un öldürülmesiyle ilgili iddianame tamamlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iddianamesinde olaylar şöyle anlatıldı:

Milli Eğitim Müfettişi Adnan Bay (54) ve İtalya’ya gidecek oğlu Mehmet Alperen Bay (22), 28 Haziran 2016 günü, havalimanındaki bombalı intihar saldırısı nedeniyle, geceyi geçirmek için Bahçelievler’de bulunan Abidin Pak Öğretmenevi’ne gittiler.

YİNE ‘SEN KİMSİN’ ÇIKIŞI

Resepsiyon görevlisi Cemalettin Pamuk’un (39) kimlik istemesi üzerine, Adnan Bay, “Ben Milli Eğitim müfettişiyim; sen kimsin de kimlik istiyorsun” diye çıkıştı. Yaşanan tartışmada Adnan Bay’ın, “Sen Kürt’sün, onun için yer vermiyorsun” sözlerine Pamuk, “Sapına kadar Kırıkkaleli’yim” diye yanıt verince itiş kakış ve yumruklaşma yaşandı. Adnan Bay, ruhsatlı silahını çıkarıp ‘hedef alarak’ iki kez ateş etti.

Haberin Devamı

SON MERMİ BAŞINA

Pamuk kalkmaya çalışırken, Mehmet Alperen Bay kollarından tutarak kaçmasını engelledi. Adnan Bay da, Pamuk’un başını hedef alarak son kez ateş etti. Savcılık, baba oğul için müebbet hapis istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!