Bilal Meşe kimdir, kaç yaşındadır? Arda Turan ve Bilal Meşe arasında ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Bilal Meşe kimdir, kaç yaşındadır Arda Turan ve Bilal Meşe arasında ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 19:14

Bilal Meşe kimdir, kaç yaşındadır sorusu milyonlarca vatandaş tarafından bir an da en çok merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Arda Turan ile tartışma yaşayan Bilal Meşe Türkiye'nin gündemine oturdu. Barcelona'da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında, takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırdı. Twitter'da yankılanan konu binlerce takipçi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Bilal Meşe kimdir, kaç yaşındadır? Arda Turan, Bilal Meşe'ye ne söyledi?

Haberin Devamı

Bilal Meşe, Twitter'ın en çok konuşulan isimleri arasında ilk sıralarda yer aldı. Arda Turan'ın Makedonya ile oynanan milli maç sonrasında takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması gündeme bomba gibi düştü. A Milli Takım kaptanı Arda Turan, yaşananlar sonrasında sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Ancak ünlü gazeteci sessizliğini koruyor. Olayın yankıları sosyal medyada da sürmeye devam ederken; Bilal Meşe'nin geçmişi merak konusu oldu. Peki, Bilal Meşe kimdir?

Bilal Meşe, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Arda Turan, Bilal Meşe'ye EURO-2016 sırasındaki haberler ve özellikle prim konusunda yazılanlar nedeniyle saldırıda bulundu. Haberlerin medyada geniş yankı bulması ardından Bilal Meşe’nin bilinmeyenleri gündeme geldi. Peki, Bilal Meşe kimdir?

Haberin Devamı

Bilal Meşe kimdir?

Gazeteciliğe 1973 yılında başlayan Bilal Meşe lise mezunudur. Mesleğe Türk Haberler Ajansı’nda başlayan Bilal Meşe, ilk olarak Beşiktaş muhabirliği yapmıştır. Ünlü gazeteci şu an Milliyet gazetesinde spor yazarlığı yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!