Beyoğlu'nda 'pes' dedirten telefon hırsızlığı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlunda pes dedirten telefon hırsızlığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2024 09:43

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Ahmet S., erkek arkadaşı ile konuşurken Melis M.’nin cep telefonunu çaldı. Bir başkasının telefonunu da aynı yöntemle çalan Ahmet S., Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından suçüstü yakalandı. Olay anı kameralara yansırken, Ahmet S. tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, geçtiğimiz hafta Pazar günü 03.30 sıralarında Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. Melis M., cep telefonunun çalındığını fark etti. Melis M.'nin Polis merkezine giderek şikayetçi olmasının ardından güvenlik kameraları incelendi. Görüntülerde, Ahmet S.'nin Melis M.'nin yanına yaklaşarak telefonu çaldığı ve daha sonra alkol içerek olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

ÇALDIĞI TELEFONU MOTOSİKLETİN ALTINA ATTI

Olaydan yaklaşık bir hafta sonra Mehmet Emre B.'nin telefonunun çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli tavırlar sergileyen Ahmet S.'yi durdurmak istedi.

Beyoğlunda pes dedirten telefon hırsızlığı

Polisleri fark eden Ahmte S., üzerinde bulunan cep telefonunu motosikletin altına attı. Durumu fark eden polis ekipleri, şüphelinin üstünü aradıktan sonra yere attığı telefonu inceledi. Yapılan incelemelerde yerdeki telefonun Mehmet Emre B.'ye ait olduğu tespit edildi. Ahmet S. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ahmet S. çıkarıldığı mahkemece 'yankesicilik' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Beyoğlunda pes dedirten telefon hırsızlığı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!