Beyaz Show Bu Akşam Yayınlanacak Mı? | 16 Ekim Cuma

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show Bu Akşam Yayınlanacak Mı | 16 Ekim Cuma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 15:39

Beyaz Show ne zaman başlayacak? Yeni sezonda merakla beklenen Beyaz Show bugün yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında her Cuma izleyenleri ekrana kilitleyen talk Show programı Beyaz Show yayına 16 Ekim 2015 tarihinde başlayacağını duyurmuştu.


BEYAZ SHOW BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Yeni sezona hazırlığını tamamlayan Beyazıt Öztürk, yapılan açıklamada bu akşam yeni bölümün yayınlanacağını, ekranlara bomba gibi döneceğini açıklamıştı. Ünlü şovmen Ankara Tren Garın'da yaşanan patlama olaylarından dolayı bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağını duyurdu. Yeni sezona haftaya cuma başlayacağını söyleyen ünlü şovmen, yaşanan olaylara tepkisini böyle gösteriyor.



Beyaz Show Bu Akşam Yayınlanacak Mı | 16 Ekim Cuma



BEYAZ SHOW' DA YENİ SEZONDA KİMLER OLACAK?

Beyaz Show sunuculuğunu Beyazıt Öztürk' ün yaptığı, 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de canlı yayınlanan talk-show programıdır.
Tam 19 senedir aralıksız yayınlanan, Kanal D ekranlarında bir klasik haline dönüşen Beyaz Show yeni sürprizlerle yeni sezona çok hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Beyaz Show, yeni sezona haftaya cuma başlıyor.
Yaz aylarına damga vuran ve sosyal medyada geniş kitlesi bulunan Güneşin Kızları ekibi, Beyaz Show'un yeni sezon ilk konukları olacak.



SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show, bomba gibi bir sezon finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sohbeti, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu hafta da seyirciyi ekrana kitledi. “Beyaz Show”un sezon finaline bu hafta; fenomen dizi Medcezir’in fenomen oyuncuları Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Taner Ölmez, Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Dalkılıç, “Olmazsa Olmaz” şarkısıyla müzik dünyasının en yeni sesi Güliz Ayla konuk oldu.



BAKMADAN GEÇME!