Beter ol çocuklu sahtekar!

Güncelleme Tarihi:

Beter ol çocuklu sahtekar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2010 16:26

Demet Akalın yine olay yaratacak açıklamalarıyla gündemde. Rica ettiği halde kendisine nikah şahitliği yapmayan Sibel Can'a bir süre önce 'Dansözlük yaptı' diyen Akalın, bu kez Twitter'da ağır konuştu.

Haberin Devamı

Taze gelin Demet'i frikik derdi gerdi / Haber-Galeri

Bu fotoğraflar Demet Akalın'ı çıldırtacak / Foto Galeri

Demet Akalın'nın çarpıcı pozları, düğünü ve kına gecesi / Foto Galeri

Sibel Can'dan çok özel kareler  / Foto Galeri

 

22 Ocak'ta Önder Bekensir ile dünya evine giren Demet Akalın, Sibel Can'dan nikah şahidi olmasını istemiş ancak Can, çocuklarıyla Londra tatiline gitmeyi tercih etmişti. Bunun üzerine Akalın, Sibel Can'a, "Bazı ünlü kişilere düğünüme gelmeleri için 20 gün önceden davetiye gönderdim. Beni şaşırtan bir isim oldu. O kişi bana dansözlük yaptı" diye gönderme yapmıştı.

 

DEMET HIRSINI ALAMADI MI?

 

Haberin Devamı

Demet Akalın, Sibel Can'dan hırsını alamamış olacak ki, Twitter'daki sayfasında ünlü sanatçıyı hedef aldığı anlaşılan inanılmaz hakaretlerde bulundu.

 

Akalın, Twitter’daki sayfasında, evdeki kasasını boşalttığını iddia ettiği eşi Sulhi Aksüt'e boşanma davası açan Can'a gönderme yaptı ve "Yaaaa insan hem geçmişinde hem özünde dansöz olur mu yaaa!!" dedi. Son olarak türbe ziyaretine basını davet ettiği gerekçesiyle şarkıcı Deniz Seki ile laf dalaşına giren Demet Akalın, dava açılması muhtemel hakaret dolu sözlerine şöyle devam etti: "Yalan-sahte iyi olmuş o kasan boşalmış beter ol!!!!!Çocuklu sahtekar!!!!"

 

Beter ol çocuklu sahtekar

 

 

 

 

 

 

 

8 Mart'ta boşanma davasının yeni duruşması görülecek olan Sibel Can'ın, Akalın'ın bu sözlerine cevabı ile tazminat davası açıp açmayacağı merak konusu oldu.

 

Haberin Devamı

O SIR HALA ÇÖZÜLEMEDİ

 

İddialara göre, Sibel Can, Miami tatili dönüşünde eşi Sulhi Aksüt'ün evde bulunan kasadaki para, mücevher ve değerli eşyalarla dolu kasayı boşaltmasıyla yıkılmıştı. Daha önce de birkaç kez ayrılığın eşiğine geldiği eşine boşanma davası açan Can, basına “Miami dönüşü çok büyük şok yaşadım ancak bu benimle mezara gidecek” açıklamasını yapmıştı. Güvenlik şirketinden şifreyi alarak kasayı boşattığı öne sürülen Sulhi Aksüt ise, “Bunlar çok çirkin ithamlar. Hiçbiri doğru değil” demişti.

 

YALANLAMA YAPMIYOR

 

Bugüne kadar pek çok ünlü adına Twitter’da hesap açıldı ve bu hesaplarda yazılanlar haber konusu oldu. Twitter’da ardı ardına ilginç açıklamalar yapmaya devam ederek gündemde kalan Demet Akalın, hesabında yazdıkları hakkında çıkan haberlerle ilgili bugüne kadar herhangi bir yalanlama yapmadı.

 

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!