Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hedefi ajans kurmak

Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı basın danışmanlığından ayrılan Deniz Tanrıöver, çok yakında yeni bir tanıtım ajansı kuracağını söyledi

ALTIN Portakal Kültür ve Sanat Vakfı basın danışmanı olarak çalışırken, yönetimle anlaşamayan ve görevini bırakan Deniz Tanrıöver, Konyaaltı Caddesi'nde açtığı Sinderella isimli mağazada çocuk ayakkabıları satıyor. Anadolu Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu olan ve halkla ilişkiler alanında master yapan 32 yaşındaki Tanrıöver, 8 yıldır Antaya'da yaşıyor.

8 YILLIK ANTALYALI

Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı'ndaki görevinden ayrıldıktan sonra ne yapacağı konusunda pek düşünmediğini söyleyen Tanrıöver, ‘‘Antalya'da kızıma istediğim gibi ayakkabı bulamıyordum. Ben de böyle bir mağaza açmaya karar verdim’’ dedi. Deniz Tanrıöver'in şimdiki hedefi ise en geç 2 sene içinde bilimsel anlamda bir tanıtım ve halkla ilişkiler ajansı kurmak.

PROFESYONEL OLUŞUM

Profesyonel anlamda bir oluşum kurmayı planladığını söyleyen Tanrıöver, bunun için İstanbul'da bu işi yapan kişilerle bağlantı kurduğunu belirtti. Terazi burcundan olan Tanrıöver, temiz yaşamayı seviyor, zeki olduğuna inanıyor. Tabii ki burcunun en önemli özelliği olan dengeli olmayı ama kurduğu dengeyi bir anda bozmayı da taşıyor.

KIZI YAŞAM KAYNAĞI

Eşi Levent Bey ile 8 yıllık mutlu bir evliliği olan Deniz Tanrıöver'in 6 yaşındaki kızı Öykü, onun yaşama kaynağı. Deniz Hanım'ın en büyük hedefi iyi bir çocuk yetiştirebilmek. Uzakdoğu'yu görmeyi çok istediğini söyleyen Deniz Hanım, hedeflerine ulaştığı zaman bu isteğini mutlaka gerçekleştireceğini söylüyor.

ÖYKÜ YAZIYOR

Kitap okumayı çok seven Deniz Tanrıöver, sinema, reklam ve halkla ilişkiler alanındaki birçok yayını takip ediyor. Tanrıöver'in hobilerinden biri de kısa öyküler yazmak. Deniz Hanım, başka bir insanla paylaşamadığı duygularırını kağıda aktarıyor. Kimsenin özel hayatına karışmayı sevmediğini belirten Deniz Hanım, ‘‘Hayatıma karışılması hiç hoşuma gitmiyor’’ diyor.

İŞTE LİSTESİ

Parfüm: Burberry's Weekend

Takı: Altın

Gözlük: Burberry's

Makyaj ürünü: Lancome

Ayakkabı: Danacı, Bambi, Hotiç

Saat: Omega

En sevdiği yemek: Ispanak

Gittiği restoran: 7 Mehmet

En son izlediği

film: Gladyatör

En son okuduğu kitap: Savaşçı (Doğan Cüceoğlu)

En

sevdiği aktör: Dustin Hofmann

Aktrist: Merly Streep

En sevdiği renk: Lacivert, beyaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!