Bekçilik sınavı yarın saat kaçta yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

Bekçilik sınavı yarın saat kaçta yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2019 14:21

Türkiye genelinde birçok ilde gerçekleşecek olan bekçilik yazılı sınavı, EMG'nin belirlediği yerlerde yarın (13 Temmuz) gerçekleşecek. Sınav için geri sayım devam ederken, adaylar da sınav saatine yönelik araştırmalarına hız verdi. Hem 1. Dönem hem de 2. Dönem çarşı ve mahalle bekçiliği sınavı aynı tarihte gerçekleşecek. Peki, bekçilik sınavı yarın saat kaçta yapılacak? İşte, 2019 bekçilik sınavı saati ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından, yurt genelinde bekçi istihdamı için düzenlenecek olan, bekçilik yazılı sınavı için heyecan arttı. Yazılı sınavda ter dökmeye hazırlanan adaylar, sınava geç kalmamak adına bekçilik sınavı ile ilgili bilgileri internet üzerinden araştırıyor. EGM, geçtiğimiz günlerde bekçilik sınavı saatlerini duyurmuştu. İşte, sınava dair detaylar. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, bekçilik sınavı tarihi ve saatini açıklamıştı. Müdürlüğün internet sitesinden yapılan duyuruya göre,

1. Dönem çarşı ve mahalle bekçiliği yazılı sınavı 13 Temmuz 2019 Cumartesi saat 09.00'da yapılacak;

2. Dönem çarşı ve mahalle bekçiliği yazılı sınavı ise 13 Temmuz 2019 Cumartesi saat 14.00'te yapılacak.

Bekçi adayları, sınavda çoktan seçmeli 100 soruyu 120 dakika içerisinde yanıtlamaya çalışacak. Sadece doğru cevapların dikkate alınacağı sınav 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek.

Haberin Devamı

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuç bilgileri 07 Ağustos 2019 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!