Beach Volley

Güncelleme Tarihi:

Beach Volley
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2011 13:55

Epirden Beach Volley 2011 Bayanlar Serisi’nin Köyceğiz ayağı başladı.

Haberin Devamı

ABD'Lİ VOLEYBOLCULAR SİYAH FORMAYLA OYNADILAR

Türkiye’nin yanı sıra Brezilya, Arjantin, Norveç, Fransa, ABD, Çin, Ukrayna, Moldova ve Bulgaristan’dan turnuvaya katılan 36 voleybolcu, Hasan Epirden’le birlikte Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından ilçeyi gezen voleybolcular, aslan heykelinin önünde hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan turnuvada Türkiye, Fransa, Amerika ve Çin takımlarının oyuncuları sahaya, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki terör saldırısına tepki göstermek amacıyla üzerlerinde “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” yazılı siyah formalarıyla çıktılar.
Turnuvanın organizatörü Hasan Uğur Epirden turnuvaya Türk Milli Voleybol Takımının unutulmaz pasörü Alper Başaran'ın adının verildiğini söyledi.
Turnuva serisine Türkiye, Fransa, Amerika, Brezilya, Çin, Arjantin, Norveç, Hong Kong, Ukrayna, Moldova ve Bulgaristan'dan ünlü plaj voleybolcuları katılıyor. Turnuvada 18 Temmuz Pazartesi yapılacak olan final karşılaşmalarıyla şampiyon olan takım kupanın sahibi olacak.

Haberin Devamı

ABD’Lİ VOLEYBOLCULARDAN ŞEHİTLER İÇİN JEST

Ukrayna’yla gösteri maçına çıkan ABD’li voleybolcular, Diyarbakır’da çıkan çatışmada 13 askerimizin şehit edilmesini protesto etmek için üzerinde Türk bayrağı logosu bulunan, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazılı siyah mayo giyerek plaja çıktı. ABD’lilerin bu hareketi, seyircilerden alkış topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!