Bakın hala yaşıyorum

Güncelleme Tarihi:

Bakın hala yaşıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2010 13:16

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

 Aşırı kıskanç bir sevgili olduğunu söyleyen Nouma "Hayatımdaki kadınımı o kadar çok kıskanırım ki ona biri yan bakarsa adamı gözümü kırpmam öldürürüm. Evet psikopatım. Hatta kolumda 'psikopat' dövmesi var. Aşık olduğum zaman gözüm hiçbir şeyi görmüyor" dedi.

Pascal Nouma , şöyle devam etti: "Bir kızla çıktığımda gözlerden uzak bir restoran seçerim. Sonra o restoranın en ücra, en kötü masasına otururum. Kıza 'Eğer paparazzilere haber verirsen seni keser, öldürürüm' diye gözdağı veririm ki, yakalanmayayım." Tek eşli bir erkek olduğunu, aşıkken çapkınlık yapmadığını da söyleyen Pascal Nouma "İstanbul'da gittiğim kulüplerde kadınlar peçetelere cep telefonlarını yazıp veriyor. Ya da kartlarını uzatıyorlar. Ayıp olmasın diye alıyorum. Çıkışta da hepsini çöpe atıyorum. Böyle ucuz oyunlara hiç gelmem" dedi.
 
Sevgiliye
Porsche
sürprizi

Aşkta çok cömert bir erkek olduğunu da söyleyen Nouma "Bir kadın için yaptığınız en büyük sürpriz neydi?" sorusuna şu cevabı verdi: "Eşimle Fransa-Nice'deki evimizde oturmuş gazete okuyorduk. Eşim gazetede ünlü bir ayakkabının yeni modelini gördü. Evden 'Fırından ekmek almaya gidiyorum' diye çıktım. Arabayla İtalya-Milano'ya gidip ayakkabıyı aldım. 6 saat sonra eve dönüp hediyesini verdim. Bir sevgilime de Porsche almıştım. 'Sevgilim arabada bir şey unuttum, git alsana' demiştim. Kız garaja bir gitti ki onun için aldığım Porsche karşısında duruyor. Bir sevgilime de ev alıp hediye ettim. Şu an hayatımda biri var. Ama öyle büyük hediyeler alacak, sürpriz yapacak seviyede değil."
 
'Çağla Şıkel
favorim'

Türkiye'de en çok beğendiği kadınların manken Çağla Şıkel ile oyuncu Tuba Büyüküstün olduğunu söyleyen Nouma "Türk kadınları Fransız kadınlardan daha güzel. Bir kadının ilk baktığım yeri ayakları. Kadının ayağı güzelse her yeri güzeldir. Ayağı çirkin olan kadınla hiç işim olmaz" dedi.
 
Bileğindeki intikam
dövmesinin sırrı

Nouma, bileğindeki 'Revenge' (İntikam) dövmesinin anlamını da ilk kez açıkladı. Nouma "2000'de kansere yakalandığımda bunu herkesten gizledim. Bir tek takım arkadaşım Ahmet Dursun hastalığımı biliyordu. Kulübün o dönem sağlık kurulu başkanı olan Dr. Mete Düren 'Nouma bir daha oynayamaz gönderelim' dedi. Birkaç kişi daha bittiğimi iddia etti. Gidip 'İntikam' dövmesini yaptırdım. Kanseri yendim, turp gibiyim. Mete Düren'e selam yolluyorum. Mete Bey bakın hala yaşıyorum. Şu an Beşiktaş'taki birçok oyuncunuzdan daha iyi futbol oynayacağıma eminim" dedi.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!