Bakan Yerlikaya duyurdu: 52 sokak satıcısı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yerlikaya duyurdu: 52 sokak satıcısı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2024 16:55

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 'Narkogüç-44' operasyonunda 52 sokak satıcısının yakalandığı ve bunlardan 50'sinin tutuklandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yaptığı tespit edilen, “TORBACI” olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen ve devam eden “NARKOGÜÇ-44” operasyonunda;

Gençlerimizi zehirleyecek biçimde satışa hazır hale getirilmiş muhtelif miktarda skunk, metamfetamin, uyuşturucu hap ve kenevir, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet hassas terazi ve Çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu tacirlerini teröristlerden farklı görmüyoruz.

Haberin Devamı

Ülkemizin Dört Bir Yanında Zehir Tacirlerine Karşı Operasyonlarımız Artarak Devam Edecek .

BAKMADAN GEÇME!