Son dakika... Bakan Koca'dan Nisa bebeğin sağlık durumu hakkında açıklama

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Bakan Kocadan Nisa bebeğin sağlık durumu hakkında açıklama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2022 22:08

Son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nisa bebeğin sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

İstanbul'da Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütannelik yaptığı 3 aylık Nisa bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa bebeğin sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Bakan Koca'nın paylaşımı şöyle;

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir. Nisa Bebeğimize Allah’tan şifa diliyoruz.

"TEDAVİSİ DEVAM ETMEKTEDİR"

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nden yapılan açıklama da ise; "Nisa Mihriban Bebek Hastanemiz Çocuk Yoğun Bakım Kliniği'nde mekanik ventilatöre bağlı olarak takip edilmektedir. Nisa bebeğin beyin fonksiyonları beyin ölümü açısından araştırıldığında apne testi ve BT anjiyo yapılmış olup beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup yakın takip ve tedavisi devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!