Bakan istedi müsteşar gitti

Güncelleme Tarihi:

Bakan istedi müsteşar gitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 21:21

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik görevinden alındı. Çelik’in, Geçici Seçim Hükümeti’nde kabineye giren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan ile yaşadığı sorun sonrasında bu kararın verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzaladığı ve Resmi Gazete’de dün yayımlanan kararname ile Bakanlık Müsteşarı Nesrin Çelik ‘başka bir göreve atanmak üzere’ görevden alındı. Çelik’in yeni görev yeri ise belli olmadı.

Bakan istedi müsteşar gitti

BAKAN OLABİLİRDİ

Nesrin Çelik’in Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakın bir isim olduğu belirtiliyor. Davutoğlu’nun, Müsteşar Nesrin Çelik’i Geçici Seçim Hükümeti’nde yer alacak bakanlar listesine koyduğu ancak son dakikada kabine dışı kaldığı iddia ediliyor. Sosyal medyaya eski TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Ayşen Gürcan’ın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine atandığı iddiası yansımıştı. Ayşen Gürcan’ın bakan olmasından sonra Çelik’le bir türlü yıldızının barışmadığı, sık sık fikir ayrılıkları yaşadığı bakanlık kulislerinde dile getiriliyordu. Nesrin Çelik’ten boşalan Bakanlık Müsteşarlığı’na önümüzdeki günlerde atama yapılacağı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!