Babası annesi ile 2 kadını katletmişti... Melike’yi sevgilisi öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Babası annesi ile 2 kadını katletmişti... Melike’yi sevgilisi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2024 07:00

Manisa Saruhanlı’da Melike Akpınar’ın babası Necati Akpınar 38 yılda annesi ile biri eşi biri sevgilisi 3 kadını katletmişti. Melike’nin yaşamı da dün diğer üç kadın gibi sevgilisinin silahından çıkan kurşunlarla son buldu.

Haberin Devamı

MANİSA Saruhanlı’da İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde sekreter olarak çalışan ve bir süre önce eşinden boşanan Melike Akpınar (24) Saruhanlı Adliyesi’nde mübaşir sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) ile dün 17.30 sıralarında, Cengiz Topel Mahallesi’ndeki bir arazide buluştu. Yıldız’ın otomobilinde konuşmaya başlayan ikili arasında tartışma çıktı. Yıldız, tabancasını çıkarıp, Akpınar’ı başından vurdu. Ardından otomobiliyle uzaklaştı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Akpınar kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Zübeyir Yıldız ise yarım saat sonra otomobilinde silahıyla intihar etti.

Babası annesi ile 2 kadını katletmişti... Melike’yi sevgilisi öldürdü
3 kadını katleden Necati Akpınar’ın cinayetleri ve yargılanmasıyla ilgili gelişmeler Hürriyet’te birçok kez haber olmuştu.

Haberin Devamı

DİĞER KIZI İHBAR ETMİŞTİ

Melike Akpınar’ın 38 yılda 2’si resmi nikâhlı eşi, 1’i de birlikte yaşadığı kadını öldüren Necati Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıktı. Necati Akpınar 1984’te ilk eşi Emine Akpınar’ı öldürdü. 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı. 9 Ekim 2003’te de ikinci eşi Fatma Akpınar’ı ütü ile işkence ederek katletti. Müebbet hapis cezası aldı ancak 17 yıl hapis yattıktan sonra 2020 yılında pandemi nedeniyle tahliye edildi. Akpınar tahliyeden sonra 30 Aralık 2022’de birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe’yi de ütü ile işkence ederek katletti Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan ve cezaevinde olan Necati Akpınar’ın Menekşe’yi öldürüp gömdüğünü diğer kızı Alev Sevindik polise ihbar etmişti.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!