Babalık testini geçebilecek mi

Güncelleme Tarihi:

Babalık testini geçebilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2011 00:00

Geçen cuma günü başlayan ve iki gün süren kraliyet düğünüyle 11 yıldır birlikte olduğu Güney Afrikalı nişanlısı milli yüzücü Charlene Wittstock (33) evlenen Playboy lakaplı Monaco Prensi 2’nci Albert’in (53), düğünün yorgunluğunu attıktan sonra ilk işi babalık testi yaptırmak olacak.

Haberin Devamı

Kaçabilirdi

Albert’ın eski sevgililerinden biri, iki gayri meşru çocuğu olan Prens’in, çocuğunun babası olduğunu iddia ediyor. Fransız haber ajansı AFP’nin haberine göre, saray yetkilileri gelin Charlene’in Prens’in babalık testi yaptıracağı haberini öğrenince kutlamalarda “aksilik” çıktığını kabul etti. Fransız basınının “müstakbel kocasıyla ilgili bir sırrı öğrendikten sonra gelin Charlene, ülkesi Güney Afrika’ya kaçmak isterken havaalanında yakalandı” haberinin aslı ortaya çıkmış oldu.

Caroline şıktı Sarko sıradan (Reha ERUS / ROMA)

İTALYAN Corriere della Sera Gazetesi’nden moda uzmanı Gian Luigi Paracchini, yılın ikinci Kraliyet düğününe katılan davetlilerin kıyafetlerini değerlendirdi.

/images/100/0x0/55eb232af018fbb8f8ada6dc

En şıklar

Haberin Devamı

-  Damadın ablası Hanover Prensesi Caroline
-  İran’ın eski kraliçesi Farah Diba
-  Gelin Charlene Wittstock

En rüküşler

-  Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy
-  Eski James Bond’lardan Roger Moore
-  İngiliz top model Naomi Campbell
-  Damat Prens 2’nci Albert

Dünya Kupası kazanmış gibiyiz

DÜĞÜNLE Monaco Prensesi olan gelin Charlene’in babası Mike Wittstock, Dünya Kupası’nı kazanmış kadar mutlu olduğunu söyledi. Güney Afrika’nın Sunday Times Gazetesi’ne konuşan baba, kızının kaçacağı haberlerini de “zırva” olarak yorumladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!