Ayrılıyorlar mı

Güncelleme Tarihi:

Ayrılıyorlar mı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2011 01:00

Geçtiğimiz yıl işadamı sevgilisi Murat Pilevneli ile evlenen ve çok mutlu olduklarını dile getiren Tuba Ünsal; şimdi de ayrılık konusuyla gündemde.

Haberin Devamı

TUBA ÃœNSAL VE MURAT PÄ°LEVNELÄ° FOTOÄžRAFLARI

Geçtiğimiz yıl kızı Sare'yi dünyaya getirmek için Amerika'ya giden Tuba Ünsal, orada ünlü işadamı sevgilisi Murat Pilevneli ile evlenmişti. Ünsal, evliliğini Twitter sayfasına "Bugün dünyanın öbür ucunda, herkes uyurken, ben sevdiğim adama 'Evet' dedim.." diye yazarak duyurmuştu. Çift evlendikten birkaç ay sonra da kızları Sare'yi kucaklarına almış ve mutluluklarını katlamıştı. Verdikleri her röportajda; birlikte mutlu olduklarını söyleyen ve geçtiğimiz yaz ailece uzun bir tatil yapan çiftle ilgili, bugünlerde ayrılacakları hakkında dedikodular yapılıyor.

YENÄ° EV YENÄ° HAYAT

Günaydın gazetesinden Özlem Avcı'nın haberine göre, atv'de yayınlanan 'Tövbeler Tövbesi' adlı dizide rol alan Ãœnsal'ın, önceki gün çekimler sırasında aÄŸlama krizine girdiÄŸi ve bu nedenle setin ertelendiÄŸi haberi de bu iddianın gerçek olabileceÄŸini gösterdi. Güzel oyuncu, yaÅŸadığı bu olaydan bir süre sonra da Twitter'a "Yeni bir ev, yeni bir hayat" diye yazdı. Sanki Ãœnsal'ın evliliÄŸindeki kara bulutları ima eden bu yazı sonrasında, "Tuba Ãœnsal eÅŸinden ayrılıyor mu?" soruları gündeme geldi.Â

Haberin Devamı

TWITTER'DAN CEVAP VERDÄ°

Ayrılıyorlar mı
Ayrılıyorlar mı

Tuba Ünsal kendisi hakkında çıkan 'Ayrılıyorlar' haberine bu sabah twitter sayfasından cevap verdi. Ünsal sayfasında; "Evliliklerde zor günler de olur, güzel günler de... Ama haber yaparken daha dikkatli olmak lazım. Hani Pelinim ya ben Tövbeler Tövbesi'nde ve Pelin'in annesiyle babası ayrılıp yeni eve taşındılar ya, ben de diziyle alakalı bunu yazmıştım." mesajıyla ayrılık haberini yalanladı.

 

 

http://twitter.com/hurriyetmagazin     

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!