Ay iş dünyası için tutuluyor

Güncelleme Tarihi:

Ay iş dünyası için tutuluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2011 00:00

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek ay tutulması yeniliklerin, süratin, anlaşmaların ve terfilerin habercisi. Bu tutulmadan en çok İkizler ve Yay burcu şirketler etkilenecek.

15 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşecek tam ay tutulması her şeyi hızlandıracak. İş yaparken karşı tarafa mutlaka şeffaf olunmalı çünkü Ay tutulmasında her şey netleşip açıklığa kavuşur. Ok yaydan fırlıyor; yeni işler, yeni müşteriler, sürpriz terfiler kapınızda. 21 Aralık 2010’de gerçekleşen Ay tutulmasında, yönetici gezegen Merkür bilgi kirliliği ve iletişimle ilgili karmaşa getirmişti. WikiLeaks kanalıyla ortaya atılan bilgiler, birçok ülkeyi derinden sarstı ve iletişim gezegeni Merkür’ün etkileri aylar boyu devam etti. 15 Haziran tutulmasının yöneticisiyse Jüpiter. Yani varlıklı ve cömert adamlar iş dünyasını etkileyecek. Önümüzdeki günlerde iş piyasalarında da istikrarlı çıkışlar gerçekleşecek.

ŞİRKET ASTROLOJİSİ

Detoks zamanı
İKİZLER (23 MAYIS- 22 HAZİRAN ARASI KURULAN ŞİRKETLER)
* Geçmişten gelen bilgi birikimi, entelektüel sermaye ve çalışmaların üzerine inşa edilen her türlü yeni proje hayat bulacak. Diğer bir deyişle, şirketin geçmişinde yapılan çalışmaların kalitesi, samimiyeti bu tutulma için son derece önemli.
* Şirketin başındaki liderin ayrılması, sorumluluklarının değişmesi, gücünün azalması da zorlayıcı şartlar altında sözkonusu olabilir.
* İkizler şirketlerine tavsiye, değişime olan direnci azaltmak olabilir. Büyük projelerin, müşterilerin gitmesi kayıp gibi görünse de, aslında bir detoks etkisi de yapabilir. Şirketin bazı çalışanlardan ve üçüncü şahıslardan arınma zamanı gelmiş olabilir.

Yabancılarla işbirliği
YAY (24 KASIM-21 ARALIK ARASI KURULAN ŞİRKETLER)
* Büyümeniz, yabancılarla daha sıkı işbirliklerine girmeniz için harika bir dönem başladı. 2012 sonuna kadar yoğun olarak gelen fırsatları somut getiriye dönüştürmek sizin elinizde.
* Üretimi ve hizmet kapasitesini genişletmek, uzun soluklu ve kalıcı projelere adım atmak için bu dönemi kullanabilirsiniz. Çalışmaların sağlam temelli olması için aceleye gelmemesi gerek. Yabancı çalışanlardan bu dönemde daha fazla faydalanabilirsiniz.
* Hukuki konular ve ortaklarla ilişkiler düzeliyor.
* Dört aydır geri harekette olan, iş dünyası ve kariyer hayatını temsil eden Satürn, ortaklarla ilişkilerin ve hukuki konuların adeta yokuş yukarı çıkmasına neden olmuştu. Bu hafta başında düzelen gezegen, yavaş ama emin adımlarla ilerlememizi sağlayacak.
* Şirket içi askıya alınan ve imzalanması gereken her türlü sözleşmede ilerleme gerçekleşiyor.
* Ortaklık, satın alma, ortak girişim faaliyetleri hızını artırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!