Atölyede bacak kopartan patlama

Güncelleme Tarihi:

Atölyede bacak kopartan patlama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 16:43

ADAPAZARI’nın Erenler Beldesi Uluyol Caeddesi’nde faaliyet gösteren hurda lastik dönüşüm atölyesinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin bacağı koptu.

Haberin Devamı

Toplanan hurda lastiklerin yeniden dönüşüm için preslendiği, 30 yaşındaki Oktay Vural'a ait atölyede, bugün saat 13.30 sıralarında pres makinasıyla lastikler sıkıştırılırken patlama meydana geldi. Patlama sırasında yangın da çıktı. Olayda, işyeri sahibi Oktay Vural’ın bir kolu kopma derecesinde parçalanırken, kardeşi Erdal Vural yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İşyeri komşuları olan ve olay sırasında yanlarında konuk olduğu belirtilen Yusuf Pınar’ın ise sol bacağı diz altından koptu.

KOPAN BACAK DA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Haber verilmesi üzerine atölyeye itfaiye ve ambulanslar sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken, Yusuf Pınar’ın kopan ayağı ambulansla gelen sağlık ekiplerince olay yerinden alınarak, yaralıyla birlikte Toyota-Sa Hastanesi’ne götürüldü. Diğer iki yaralı ise Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen Emniyet müdürlüğü Bomba Uzmanları, patlamaya herhangi bir patlayıcı maddenin yol açmadığı kanaatine varırken, şiddetli basınç sırasında pres makinasının patladığı anlaşıldı. Soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!