ATA AÖF SONUÇLARI açıklandı mı? 2022 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF SONUÇLARI açıklandı mı 2022 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak İşte son gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 18:06

ATA AÖF sınav sonuçları için gözler son dakika açıklamaya çevrildi. ATA AÖF Bahar Yarıyılı Final sınavları geçtiğimiz günlerde uygulanmıştı. Sınavın ardından ATA AÖF sınav sonuçları için öğrencilerin bekleyişi başladı. Yapılan değerlendirme sonrası ATA AÖF final sonuçları OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden ilan edilecek. Peki, ATA AÖF SONUÇLARI açıklandı mı? 2022 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

ATA AÖF Bahar Yarıyılı sınavları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Sınav başarılarını öğrenmek isteyen öğrenciler ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu?

 ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. ATA AÖF bahar yarıyılı vize sınavları 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapıldı ve sonuçlar 15 Nisan 2022 Cuma günü açıklandı.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

ATA AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

ATA AÖF sınav soruları ve cevapları yayımlandı. Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (01 Haziran 2022) saat 17.45'e kadar soru itirazında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da sınav sorularına itiraz edebilirsiniz. Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!