ATA AÖF final sınavı sonuçlarında son durum: ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF final sınavı sonuçlarında son durum: ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 09:35

ATA AÖF sınav sonuçları, final sınavına giren adaylar tarafından araştırılıyor. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları 28 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Sınav, üç oturumda ve yüz yüze gerçekleştirildi. ATA AÖF sınav soruları ve cevapları yayımlandı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

 ATA AÖF sınav sorularının ve cevaplarının açıklanmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu. ATA AÖF bahar yarıyılı vize sınavları 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapıldı ve sonuçlar 15 Nisan 2022 Cuma günü açıklandı.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı.  ATA AÖF bahar yarıyılı vize sınavları 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapıldı ve sonuçlar 15 Nisan 2022 Cuma günü açıklandı.

ATA AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

ATA AÖF sınav soruları ve cevapları yayımlandı. Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

ATA AÖF final sınavı sonuçlarında son durum: ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak

Haberin Devamı

Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (01 Haziran 2022) saat 17.45'e kadar soru itirazında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da sınav sorularına itiraz edebilirsiniz. Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!