"Aşk yatağı" üretildi

Güncelleme Tarihi:

Aşk yatağı üretildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 10:27

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulu bulunan Doğtaş Mobilya tarafından, “aşk yatağı” adıyla, koku saçan “smellwell” özelliği ve kapsülleri sayesinde kişiye uzun süre ferahlık hissi veren bir yatak üretildi.

Haberin Devamı

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Doğan, yaptığı açıklamada, yatağın Türkiye'de ilk kez Doğtaş Mobilya tarafından üretildiğini söyledi.
“Aşk Yatağı”nın özel tasarlanmış ve uygulanmış kırmızı örgü kumaşıyla, alışılmış yataklardan farklı olduğuna işaret eden Doğan, “smellwell” özelliği ve kapsülleri sayesinde, yatağın kişiye uzun süre ferahlık hissi veren güzel bir koku yaydığını belirtti.

Yatağın ayrıca, keyifli ve rahatlatıcı bir uyku sağladığını anlatan Doğan, uyku düzenini ve kalitesini bozan statik elektriğin, kumaşa uygulanan özel anti-stress özellikli (relaxtic) aprelerle ortadan kaldırıldığını dile getirdi.

Anti-bakteriyel (sanitized) özelliğe sahip “Aşk Yatağı”nın mikro organizmaların yol açtığı kötü kokuları, çirkin görüntüleri ortadan kaldırdığını ifade eden Doğan, bu özelliğin aynı zamanda kumaşın çürümesine neden olan küf ve mantarların oluşunu engelleyip, kumaşın ve yatağın ömrünü uzattığını söyledi.
Doğan, yatağın anti-mosquito özelliği sayesinde sivrisinek kovucu etkisi bulunduğunu, gözle görünmeyen bir cibinlikle kaplanıp hijyen sağladığını ifade ederek, “Yatakta vücut ergonomisi için yüksek yoğunluklarda, yumuşak özellikte 7 santimetre plaka ve rulo sünger kullanıldı. Yatağın dolgu malzemesi 3 yıl, yay konstrüksiyonu ise 10 yıl garantilendi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!