Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanında eğlenceli anlar

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanında eğlenceli anlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 07:47

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında romantik anların yanı sıra eğlenceli sahnelerde bu hafta ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlarda yerini aldı. Peki Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanında bu hafta neler yaşanıyor? İşte Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve dizinin son bölümünden kısa özet

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz bu hafta yayınlanan son bölümü ile izleyenlerini ekran başına kilitledi. Hayranları Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümünde neler olabileceğini düşünürken 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Murat ve Hayat arasında bu hafta herkese şaşırtacak sürpriz gelişmeler yaşanacak. İşte Aşk Laftan Anlamaz 8.bölüm fragmanı...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 7. bölümünde; Hayat duyduklarından sonra apar topar Murat’ın yanından ayrılır. Didem’in hamile olması Murat’la aralarındaki her şeyi başlamadan bitirmiştir. Üstelik dün yaşadıkları hiçbir şeyi de hatırlamıyordur. Murat, Didem’in yalan söylediğinden neredeyse emindir. Doruk da en az abisi kadar kuşkuyla yaklaştığı için Didem’i kendi istediği bir hastaneye götürür. Hayat, işe devam etme kararı alır. Çünkü Murat’ı görebileceği tek yer orasıdır. Fakat yaşananları hatırlamaması canını sıkmaya devam eder ve dayanamayıp Murat’la konuşmaya gider. Murat’ın baştaki mahcup tavırlarıysa giderek değişmektedir. Sonunda o geceyi hatırlayıp, her şeye rağmen Murat’ın yanında olmak isteyen Hayat’ı, Didem’in hamileliğinden daha kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'da Didem'in oyunu ortaya çıkıyor..

Nezarethanede kafaya kafaya verip düşünen üçlümüz, sabahında Cenk’i de hesaba tutarak gazete haberinin de, Cenk’in Hayat’a yaklaşma oyununun da altında Didem’in olduğunu öğrendiler. Ee tabi bütün bunları öğrenen Murat, bir şey yapmadan duramazdı. Didem ile olan antlaşmayı feshetti, Didem artık Sarte’nin yüzü değil. Bölüm boyunca genel olarak Didem’i depresyonda ve Tuval’i sık boğaz ederken gördük. Halbuki bölümün başında Murat’ın gerçeği öğrendiğini bilmeden Murat’la evlenme hayali kurup, gelinlik modeli seçmeye çalışıyordu. Her şey bir anda tepetaklak olduğunda da kendini yeme içmeye verdi kızımız.

Sarsılmaz ailesinden konu açılmışken, oradan devam edelim. Beklenen Azime & Hayat karşılaşması sonunda bu bölüm gerçekleşti. Beklendiği gibi temiz yüzlü Hayat, kendini Azime’ye hemen sevdirdi. Öyle ki Azime ilk görüşte aşk olmasa da ilk görüşte gelinini buldu. Hayat’ı hemen sorgu suale başladı. Sevgilisi olmadığını öğrendiğinde rahatladı, ailesel doğurganlığının iyi olduğunu öğrendiğinde sevinci katlandı. Murat’a uygun olduğunu kendisi tescilledi. Tabi şirkete gitme nedeni de Doruk’un dayak yeme meselelerinin bir kız yüzünden olduğunu söylemesiydi. Her şey üst üste geldi,o gelin kaçamazdı. Ee karşılaştığı aday da gördüklerinin en iyisiydi. Şimdi sırada Murat’a da bunu kabul ettirip , gelinini resmileştirmek kaldı.
Fuar için İzmir’e gidecek Murat, Hayat’ı da yanında götürecekti. Hatta Doruk da gelecekti ama son anda vaz geçti. Bu fuara gidiş ikili için yakınlaşma fırsatı olacaktı. Ama ne oldu? Fuar’a gidemediler. Didem Murat ve Hayat’ı kıskandığından Hayat’ın kapalı yerde kalma korkusunu kullandı ve Hayat asansörde kilitli kaldı. Murat ona ulaşamadığından, uzun süre geçtiğinden de asansörde bayıldı. Buraya bir dip not eklemek gerekirse bir romantik komedide böyle bir psikolojik tramva sahnesinde Hande Erçel olabilecek en güzel performansı gösterdi bizlere. Asansörde kilitli kalma sahnesi bu yüzden bölümün favorileri arasında yerini aldı.

BAKMADAN GEÇME!