Artvin'deki polis memuru cinne

Güncelleme Tarihi:

Artvindeki polis memuru cinne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 16:44

Polis memurunun beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü iddia edilen eşi, çocuğu ve meslektaşı, Balıkesir'de toprağa verildi

Haberin Devamı

Artvin'in Murgul ilçesinde bir polis memurunun beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü iddia edilen eşi, çocuğu ve bir meslektaşı, Balıkesir'de toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınan ve dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan polis memuru A.İ.A'nın eşi Sibel A. ve 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan'ın cenazesi, Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, Çarşı Camisi'nde kılınan namazın ardından, ilçe mezarlığına defnedildi

Cenaze törenine Sibel A'nın babası Mehmet Kuşaksız, annesi Nurhan Kuşaksız, kardeşleri ve yakınları ile Kepsut Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Kemal Barak, Emniyet Amiri Burhan Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende, “Benim kızımı, oğlumu nereye götürüyorsunuz? Onları görmek istiyorum. Benim masum kızıma nasıl kıydın?” diyerek ağlayan anne Kuşaksız, güçlükle sakinleştirildi.

Haberin Devamı

Bu arada, bazı vatandaşlar, cenaze töreni sırasında görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdiler.
Polis memuru A.İ.A. tarafından öldürüldüğü iddia edilen iki polis memurundan biri olan Süleyman Kaygısız'ın cenazesi ise Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Durabeyler köyünde, köy meydanındaki camide kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Cenaze törenine, Kaygısız'ın yakınları, vatandaşlar ve meslektaşları katıldı.

OLAY

Murgul Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru A.İ.A, 3 Temmuzda lojmanda kapı komşusu olan meslektaşı Süleyman Kaygısız, eşi Sibel A, 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan A. ile olay sırasında emniyette görevli polis memuru Zühtü Avşar'ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınmış, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!