AÖF sınavları online mı olacak? Anadolu Üniversitesi'nden bahar dönemi açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınavları online mı olacak Anadolu Üniversitesinden bahar dönemi açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2021 10:46

AÖF sınav tarihleri ile ilgili açıklama yapıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları 10 Nisan ve 11 Nisan’da yapılacak. Geçtiğimiz dönem sınavlar koronavirüs önlemleri kapsamında online olarak düzenlendi. Anadolu Üniversitesi tarafından konu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İşte detaylar

Haberin Devamı

AÖF sınavlarının online mı olup olmayacağı merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sınavları için geri sayım başladı. Kurumda eğitim gören öğrenciler bahar dönemi vize sınavlarına nisan ayında girecekler. Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘Sınav dönemindeki pandemi koşulları dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır. Henüz bir karar verilmemiştir. Sağlıklı günler dileriz.’ denildi.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘Sınav dönemindeki pandemi koşulları dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır. Henüz bir karar verilmemiştir. Sağlıklı günler dileriz.’ denildi.

AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan’da yapılacak. Final sınavı ise mayıs ayında gerçekleştirilecek ve 29-30 Mayıs’ta düzenlenecek. Vize sınavı için 01 Mart 2021 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler.

Haberin Devamı

AÖF sınavları online mı olacak Anadolu Üniversitesinden bahar dönemi açıklaması

Bahar Dönemi Ara Sınavı              10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı           29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı               08 Ağustos 2021

BAKMADAN GEÇME!