Antalya'da doğa yürüyüşünde kaybolan Rus turisti 39 kişilik ekip arıyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 17:08

Antalya'nın Kemer ilçesinde tek başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra haber alınamayan Rus vatandaşı Nadezhda Larygina'yı (40) arama çalışması, 39 kişilik ekiple sürüyor.

Haberin Devamı

Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otele, 31 Aralık'ta tatil için gelen Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 4 Ocak'ta tek başına çıktığı doğa yürüyüşünden dönmedi. 8 Ocak'ta dönüş bileti bulunan ve otele dönmediği tespit edilen Nadezhda Larygina'nın havalimanından da çıkış yapmadığı saptandı. Nadezhda Larygina'nın otel odasında eşyaları ve belgeleri bulunurken, cep telefonunun ise olmadığı belirlendi.

Bulunması için çalışma başlatılan Larygina'nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepe mevkisinde, dün yapılan aramalardan sonuç elde edilemedi. Bugün sabah saatlerinde ekipler yeniden araziye çıkıp, aramaları sürdürdü. AFAD, KEMKUT, MAKSAT, AKUT, SKUT, İHH üyelerinden oluşan toplam 39 kişilik ekip, kara ve denizden arama yaptı.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kameralardan incelemelerini sürdürdü.

Haberin Devamı

CEP TELEFONU BULUNDU

Antalya'da tek başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra haber alınamayan Rus vatandaşı Nadezhda Larygina'yı arama çalışmalarını sürdüren ekipler, dağlık bölgede bir cep telefonu buldu. Çalış Tepesi mevkinde arama kurtarma ekipleri tarafından bulunan ve Nadezhda Larygina'ya ait olduğu değerlendirilen telefon incelenmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Aramaların telefonun bulunduğu bölgeye yoğunlaştırıldığı öğrenildi. Diğer yandan Nadezhda Larygina'nın konakladığı otel odasındaki eşyaları arasında sadece cep telefonu bulunamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!