Ankaralı Namık neden öldü? Belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı Namık neden öldü Belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 13:32

Ankaralı Namık, 18 Ekim 2015’ te hayatını kaybetti. Evinin bahçesinde ölü halde bulunan Ankaralı Namık’ın ölüm nedeni belli oldu. Ölüm nedeninin "kaza sonucu düşme" olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

39 yaşındaki Ankaralı Namık olarak bilinen Namık Uğurlu, 18 Ekim 2015'de oturduğu evin bahçesinde ölü olarak bulunmuştu. Kuzey Ankara TOKİ Blokları15. etapta 10. katta oturan Uğurlu'nun ölümüne ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Cumhuriyet Savcısı Turhan Elbistan'ın yürüttüğü soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Kararda, “Olayın kaza sonucu düşme olarak değerlendirildiği, ölüm zamanı ve sebebi ile maktulün kimliğinin belirlenerek otopsiden amaçlanan sonuçların elde edildiği, olayda başkasının kusur ve etkisi saptanmadığı anlaşılmakla, olaya ilişkin kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.” ifadelerine yer verildi.

Ankaralı Namık'ın daha önceden trafik kazası geçirdiği ve kaza sonucu kaburgasında kırık olduğu belirtildi. Uğurlu'nun ölümü ile ilgili tanık ifadelerine göre, ruhsal ve ekonomik sorunu olmadığı ya da intihar edecek bir durumunun olmadığı vurgulanan kararda, Uğurlu'nun olay günü eşi ve çocukları ile birlikte yemek yediği, bir süre sonra 6 yaşını uyutmak için odasına götürdüğü ve ardından oğlunun babasının evde olmadığını fark ettiğini, sonrasında da aile üyelerinin Uğurlu'nun düştüğünü gördükleri  belirtildi. Soruşturma sırasında ifadesi alınan Nebahat Uğurlu'nun kocası ile arasında geçimsizlik olmadığını ve eşinin intihar ettiğini düşünmediği söylendi.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!