Ali Hamaney: Felaket olur

Güncelleme Tarihi:

Ali Hamaney: Felaket olur
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2013 01:18

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, “ABD’nin müdahalesi bölge ülkeleri için facia olur. Bölge şu an barut fıçısı gibi ve geleceği kimse göremiyor” dedi.

Haberin Devamı

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Arakçı ise “Türk dostlarımızı Suriye’ye karşı girişilecek bir saldırının Siyonist rejimin çıkarlarına hizmet edeceği konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz. Bütün bölge akılcı davranmalı ve krizin hazmedilemeyecek boyutlarını ulaşmasına izin vermemelidir” ifadelerini kullandı.

ŞAM YİNE ANKARA’YI SUÇLADI

Suriye Başbakanı Vail el Halki, “Sahte senaryolar ve kurgusal bahanelerle Suriye’ye müdahaleye hazırlanıyordu. Suriye istilacılara mezar olacak” dedi. Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdat, “silahlı terörist grupların sarin gazı kullandıklarına dair kanıtları” Suriye’de inceleme yapan BM temsilcilerine sunduklarını söyledi. Suriye’nin BM Büyükelçisi Beşar el Caferi ise “Batı ve Türkiye terörist grupların Türkiye topraklarındaki laboratuarlarda; Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar’dan aldıkları malzemelerle kimyasal silah yapmasını sağladı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!