Aksaray'da kaza: 2 ölü, 14 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Aksarayda kaza: 2 ölü, 14 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2010 09:41

GAZİANTEP'ten İstanbul'a gezmeye giden çoğu öğretmen 14 kişinin içinde bulunduğu minibüse, mola verdiği Aksaray'da kamyon çarptı. Kazada, ihtiyaç için aşağı inince devrilen minibüsün altında kalan 2 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında Aksaray- Ankara Karayolu’nun 50’nci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'den İstanbul'a gezmeye giden çoğu öğretmen, içinde 14 kişinin bulunduğu 35 yaşındaki Bekir Boy yönetimindeki minibüs, ihtiyaç molası için yolun sağına yanaştı. Bekir Boy ve ön koltukta oturan 32 yaşındaki Bekir Emre araçtan indi. Bu sırada aynı yöne giden 38 yaşındaki Mehmet Ali Bıyıklı yönetimindeki 33 UD 868 plakalı sebze ve meyve yüklü kamyon, minibüse çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen minibüs, Bekir Boy ile Bekir Emre’nin üzerine devrildi, kamyon ise yan yattı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, Bekir Boy olay yerinde yaşamını yitirdi, Bekir Emre, Osman Karakaya (30), Yakup Kartal (32), Yusuf Çelik (35), Ahmet Gerekli (36), Mehmet Güneş (29), Mahmut Korkmaz (37), Ahmet Çelik (12), Sait Karaca (55), Nuri İlhan (35), Hasan Köseoğlu (59), Ahmet Aslan (33), Yasar Solar (28), polis memuru Mahmut Korkmaz (35) ile kamyon sürücüsü Mehmet Ali Bıyıklı ise yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, hazır bekleyen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan, üzerine araç devrilen Bekir Emre de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle görevli 12 doktor hastaneye çağırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!