AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum oyunu kullandı: 'Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 11:31

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, oyunu İstanbul Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda kullandı. Kurum oy kullanma işlemi sonrası yaptığı açıklamada "Bugün İstanbul'un geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Tüm vatandaşlarımızdan oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Kağıthane'de yer alan İmece İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Kurum oy kullanacağı okula eşi ve bu sene ilk kez oy kullanacak 18 yaşındaki oğlu ile birlikte geldi, üçü de aynı sandıkta oyunu kullandı.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum oyunu kullandı: Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın


"VATANDAŞLARIMIZ SANDIĞA SAHİP ÇIKSIN"

1166 No'lu sandıkta oyunu kullanan Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Değerli arkadaşlar, öncelikle burada hepinizi saygıyla selamlıyorum. 3 aydır projelerimizi, hayallerimizi paylaştık. Vatandaşlarımızın misafiri olduk, semtlerine gittik. Tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oyumuzu kullandık, oğlum Mehmet  ilk oyunu kullandı. Oyumuzun ülkemize, İstanbul'a milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün İstanbul'un geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz.

Deprem riskinin kaldırılacağı, trafik çilesinin biteceği adımı sandıkta hep birlikte atacağız. Tüm vatandaşlarımızın oyunu kullanmasını, sandıklarına sahip çıkmasını istiyorum. İnşallah erken bir bayramı kutlayacağız. İl başkanlığımızda süreci takip edeceğiz.

Haberin Devamı

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum oyunu kullandı: Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın

Halkımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizi desteklediği, yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum."

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum oyunu kullandı: Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kurum sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda ise, 'Sevgili İstanbullular, Sandıkların kapanmasına az bir zaman kaldı. 17.00’de oy verme işlemi bitecek ve oy sayımına geçilecek.

Sizlerden ricam; bir oyla ne değişir demeyin ve mutlaka oyunuzu kullanın. Vereceğiniz oylar sizin ve sevdiklerinizin geleceği demektir. Demokrasimize, İstanbul’umuzun geleceğine sahip çıkalım. Sandıklarda görev yapan tüm teşkilat üyelerimize ve sandık sorumlularına tekrar teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!