AK Parti Düzce İl Kongresi'nde ilginç anlar

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Düzce İl Kongresinde ilginç anlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 16:32

AK Parti Düzce İl Kongresi'nde ilginç anlar yaşandı. Düzce milletvekili Fevai Aslan'ın konuşması sırasında sahneye çıkan küçük kızı Aslı herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nın olağan kongresi Akçakoca’da yapıldı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

Fevai Aslan'ın konuşması sırasında sahneye çıkan küçük kızı Aslı salonda bulunan herkese neşeli anlar yaşattı. Babasını dinleyen ve sonrasında sahnedeki Türk bayraklarıyla oynayan Aslı'nın fotoğraflarını, AK parti milletvekili Belma Satır çekerek Twitter'da paylaştı.

AK Parti Düzce İl Kongresinde ilginç anlar

Haberin Devamı

AKTAY: HALKI SALAK YERİNE KOYUYORLAR

Kongrede konuşan Yasin Aktay, Pensilvanya’daki bir grubun ’hizmet’ diyerek halkı salak yerine koyduğunu öne sürdü. Aktay şunları söyledi:

"Biz siyaseti hakkın emri olarak halkımıza hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Birileri gibi ’hizmet hizmet’ deyip topladıkları himmetleri belirsiz amaçlara koşturmadık. Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri."

Hizmet hareketinin elde ettiği paraları Türkiye’nin imajını bozmak için harcadığını iddia eden Aktay, "O hizmet hareketi denilen hareketin elde ettiği milyonlarca doları nerelere harcadığını görüyoruz. Bu paraların büyük çoğunluğunu batıdaki reklam şirketlerine akıtıyor. Türkiye’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ahmet Davutoğlu’nun imajını bozmak için uğraşıyorlar" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!