Aileyi odaya topladı katliam yaptı

Güncelleme Tarihi:

Aileyi odaya topladı katliam yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2004 10:31

Kendisini terk eden eşiyle görüşmeye giden SAT komandosu Mustafa Karaçol, bir odaya topladığı eşini, kayınvalidesini, kayınpederi ile baldızını vurarak öldürdü, sonra da intihar etti.

KORKUNÇ olay önceki gece Kocamustafapaşa’da yaşandı. Borçları nedeniyle sorunlar yaşayan Deniz Astsubay Başçavuş Mustafa Karaçol (38), boşanmak isteyen 12 yıllık eşi Arzu Karaçol’un (32) teklifini kabul etti. Ancak Mustafa Karaçol mal paylaşımı kanunu gereği tüm mal varlıklarının paylaşılması gerektiğini öğrenince, eşinden mal varlığından feragat belgesi imzalamasını istedi. Belgeyi imzalamayan Arzu Karaçol, 10 gün önce Levent’te oturdukları askeri lojmanlardan ayrılarak ayakkabı imalatçısı babası Fikret Köstek’in evine yerleşti. Mustafa Karaçol, 10 yaşındaki oğlu Mert’i bir akrabasının evine bırakarak, 00.30 sıralarında kayınpederinin Kocamustafapaşa’daki evine geldi.

Hepsini öldürdüm

Evde bulunan baldızı Aslı Köstek’in (22) nişanlısı Deniz Sönmez ile eşinin kuzeni Ayşe Sarıkaya’ya (16) ailevi sorunlarını konuşacağını söyleyerek odadan çıkmalarını istedi. Sönmez ve Sarıkaya odadan çıktıktan sonra kapıyı kapatan Mustafa Karaçol beylik tabancasını çıkararak eşi Arzu Karaçol, kayınpederi Fikret Köstek (56), kayınvalidesi Saliha Köstek (54) ve baldızı Aslı Köstek’i başlarından birer kurşunla vurdu. Karaçol, salondaki Ayşe Sarıkaya’nın yanına gelerek ‘Hepsini öldürdüm. Dayıma haber ver’ diyerek tekrar odaya girdi. Henüz ölmeyen kayınpederine bir el daha ateş eden Karaçol, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Gümüş kabzalı silahı vardı

Katliamın görgü tanığı Deniz Sönmez dehşeti şöyle anlattı: ‘Eve gelen Mustafa, bir süredir ayrı yaşadıkları eşine oğlu Mert’i gezdirmek istediğini söyledi. Daha sonra Mert’i alarak dışarı çıktı. Sonra oğlunu dayısı Rafet’in evine götürdüğünü öğrendik. Rafet telefonda Aslı’nın annesiyle konuştu. Rafet, ‘Bu çocukları barıştıralım’ demiş. Saliha Köstek de her şeyin bittiğini söyledi. Daha sonra Mustafa eve geldi. Herkesi odaya aldı, bana ve Ayşe’ye dışarı çıkın dedi. Ne konuştuklarını duyamıyorduk.

5-6 el silah sesi duyduk. Birkaç el daha

silah sesi duyduktan sonra sessizlik oldu. Mustafa bizim yanımıza geldi. Elinde gümüş kabzalı silah vardı. Pantolonundan kan akıyordu. Bana, ‘Rafet’i arayın’ deyip içeri gitti tekrar silah sesi duyduk, polise haber verdik.’ Cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Okul masraflarını bile karşılayamadı

MUSTAFA Karaçol’un, bir süre önce eşiyle kurduğu şirketin batması ve 12 milyar lira kredi kartı borçları nedeniyle ekonomik sıkıntı çektiği, okula giden oğlunun yaklaşık 6 milyar lira tutan masraflarını karşılayamadığı belirtildi. Karaçol, boşanmak isteyen eşine Gelibolu’daki ev ve Şarköy’deki arsasından pay vermek istemedi. Yakınları, 5 yıl önce sokakta yürümekte olan Mustafa Karakoç’a, bir otomobildeki kişilerin bilinçli olarak çarptığını ve bu olaydan sonra Karakoç’un psikolojisinin bozulduğunu söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!