Ailesine sürpriz yapmak isterken öldü

Güncelleme Tarihi:

Ailesine sürpriz yapmak isterken öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 17:21

KONYA'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden İstanbul Maltepe Cezaevi'nde görev yapan Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Zafer Kanat'ın cenazesi, memleketi Mersin'in Silifke İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Uzman Çavuş Zafer Kanat'ın, eşi Gonca ve oğlu Berkant'a sürpriz yapmak için memleketi Mersin'e gelmek üzere yola çıktığı anlaşıldı.

Kaza, dün saat 05.30 sıralarında Ankara- Aksaray karayolunun Kulu Kavşağı'nda meydana gelen kazada yaşamını yitiren 32 yaşındaki Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Zafer Kanat'ın cenazesi, memleketi Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kanat’ın Silifke İlçesi’ndeki Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ana sınıfında okuyan 6 yaşındaki oğlu Berkant'ın bugün yapacağı yıl sonu gösterisine katılmak üzere eşine haber vermeden İstanbul'dan yola çıktığı bildirildi.

Kanat'ın sinir krizi geçiren eşi 28 yaşındaki Gonca Kanat, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Gonca Kanat, eşinin bugün oğulları Berkant'ın yıl sonu gösterisine katılmak üzere izinli olarak yola çıktığını ve bundan bilgisinin olmadığını ifade ederek, “Kazadan önce eşimle görüştüm ve nasıl olduğunu sorduğumda çok iyi olduğunu 21 Mayıs'ta doğu görevini yapacağı yerin belli olacağını, 30 Mayıs'ta da izne geleceğini söylemişti. Bize sürpriz yapmak için izinli olarak geleceğini söylememiş. Bize sürpriz yapıp buraya gelmek istemiş ama biz gidip onun cenazesini aldık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!