Adli Tıp Kurumu memur alımı - Adli Tıp Kurumu 72 memur alacak

Güncelleme Tarihi:

Adli Tıp Kurumu memur alımı - Adli Tıp Kurumu 72 memur alacak
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 16, 2018 13:47

Adli Tıp Kurumu, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 72 memur alacağını duyurdu. Adalet Bakanlığı'na bağlı bir kurum olan Adli Tıp Kurumu'nun personel açığı olduğu için açtığı ilan, iş arayanlar arasında merak konusu oldu. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru işlemi nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Haberin Devamı

Mühendis, tekniker, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olmak üzere toplam 72 personel alımı yapacağını açıklayan Adli Tıp Kurumu, personel alımı başvurusu detaylarını adaylar için erişime açtı. Peki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 72 memur alımını nasıl yapacak? Adaylar ilana nasıl başvuru yapabilecek? Başvuru yapmak için hangi şartları taşıyor olmak gerekli? İşte, ilana başvurmak isteyen vatandaşların araştırdığı soruların yanıtları...

ADLÄ° TIP KURUMU HANGÄ° POZÄ°SYONLARDA MEMUR ALACAK?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından duyurulan ilana göre 72 memur alımı yapacağı açıklandı. Alınacak olan bu 72 kişinin dağılımı ise şöyle olacak;

42 Mühendis

10 Tekniker

20 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ)

ADLÄ° TIP KURUMU PERSONEL ALIM BAÅžVURULARI

Haberin Devamı

Başvurular Adli Tıp Kurumunun resmi internet adresi olan www.atk.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapan adaylara İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini doğru olarak yapan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir.

BAÅžVURULAR NE ZAMAN BÄ°TÄ°YOR?

Başvurular 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayıp, 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 17:00 itibarıyla sona erecektir. Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir.

Aynı adayın birden fazla kadro ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BAÅžVURU ÅžARTLARI NELER?

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. Son başvuru günü olan 23 Şubat 2018 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

Haberin Devamı

3. Askerlikle ilişiği bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

4. 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak.

5. 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

6. Kamu haklarından mahrum olmamak.

7. Son müracaat tarihi itibarıyla atama yapılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

8. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

HANGİ POZİSYON İÇİN ŞARTLAR NELER OLACAK?

Haberin Devamı

Mühendis (Bilgisayar) kadrosunda istihdam edilebilmek için;

Yükseköğretim kurumlarının Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Sistemleri ve Ağları, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak. 2016 yılı KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

Mühendis (Elektronik) kadrosunda istihdam edilebilmek için;

Yükseköğretim kurumlarının Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

Haberin Devamı

Tekniker kadrosunda istihdam edilebilmek için;

Yükseköğretim kurumlarının Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri,

Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgi İşlem, Bilgisayar

Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme, Telekomünikasyon, Haberleşme,

Haberin Devamı

Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi veya Mekatronik Ön lisans programından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P93 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

Veri Hazırlama ve Kontrol Ä°ÅŸletmeni kadrosunda istihdam edilebilmek için;Â

Yükseköğretim kurumlarının Adalet Meslek Eğitimi, Adalet Ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı Ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P93 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!