Adana'da tarlada cansız bedeni bulunmuştu! Köylülerden köpekler saldırdı iddiası

Güncelleme Tarihi:

Adanada tarlada cansız bedeni bulunmuştu Köylülerden köpekler saldırdı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2024 17:41

Adana'da Şerife Arısan'ın (72), soğan başaklarını toplamak için gittiği tarlada cansız bedeni bulundu. Arısan ile aynı köyde yaşayanlar, başıboş köpeklerin saldırısında hayatını kaybettiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Olay, sabah saatlerinde İmamoğlu ilçesi Ayvalı köyünde meydana geldi. Köydeki tarlada hasadın ardından kalan soğan başakları, köylüler tarafından toplanmaya başlandı. Köylülerden Şerife Arısan da sabah erken saatlerde başak toplamaya gitti. Bir süre sonra tarlanın sahibi, Arısan'ın cesedini buldu. Tarla sahibinin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adli tıp kurumu morgunda otopsisi yapılan Arısan’ın, köpek sürüsü tarafından saldırıya uğradıktan sonra beden bütünlüğünün bozulduğu da kaydedildi. Ailesi, cenazeyi Ayvalı köyünde toprağa vereceklerini belirtti. Arısan’ın ölümüne ilişkin adli tıp raporu bekleniyor.

KÖYLÜLER: KÖPEKLER SALDIRDI

Şerife Arısan (72) ile aynı köyde yaşayanlar, kadının başıboş köpeklerin saldırısında hayatını kaybettiğini ileri sürdü. Adli tıp kurumu morgunda otopsisi yapılan Arısan'ın, köpek sürüsü tarafından saldırıya uğradıktan sonra beden bütünlüğünün bozulduğu da kaydedildi. Ailesi, cenazeyi Ayvalı köyünde toprağa vereceklerini belirtti. Arısan'ın ölümüne ilişkin adli tıp raporu bekleniyor.

Haberin Devamı

Adanada tarlada cansız bedeni bulunmuştu Köylülerden köpekler saldırdı iddiası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!