Adalet Bakanlığı bin 300 hakim ve savcı alımı yapacağını duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanlığı bin 300 hakim ve savcı alımı yapacağını duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2019 15:53

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bu yıl sonunda avukatlıktan 200, idari yargıdan 100, bin de mezunlardan olmak üzere toplam bin 300 hakim ve savcı alımı yapacaklarını açıkladı. Hakim ve savcı alımı için bekleyiş başlarken, gözler başvuru süresine dair detaylara çevrildi. Peki, Adalet Bakanlığı bin 300 hakim ve savcı alımı başvuruları ne zaman? İşte, o konuya dair merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Adalalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara’da Hakimevi’nde düzenlenen kahvaltıda yargı muhabirleriyle bir araya geldi. Bakan Gül, buradaki konuşmasında yıl sonunda bin 300 hakim ve savcı alınacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından, Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımının tarihi ve diğer detayları merak konusu oldu. Peki, Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı başvuruları ne zaman?

Adalet Bakanlığı'nın yapacağı hakim ve savcı alımına ilişkin başvuru koşulları ve başvuru tarihi gibi detaylar henüz belli olmadı. Konuya ilişkin Bakanlık ya da diğer resmi kurum ve kişilerden açıklama gelirse haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!