Acılı babanın feryadı '6 yıldır çocuklarımı göremiyorum'

Güncelleme Tarihi:

Acılı babanın feryadı 6 yıldır çocuklarımı göremiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 11:34

Antalya’da çorbacıda garsonluk yapan 42 yaşındaki Turabi Taşçı, 6 yıldır çocuklarını göremiyor. Taşçı bu durumun değişmesi için yetkililerden yardım istedi.

Haberin Devamı

Evli ve 3 çocuk babası olan Turabi Taşçı’nın hayatı 2010 yılında Almanya’dan sınır dışı edilmesiyle alt üst oldu. Taşçı o yıllarda Almanya’da kaçak yollarla çalışırken, yakalanınca sınır dışı edildi. Eşi ve çocukları orada kalan Taşçı, Antalya’da çorbacıda garsonluk yaparak geçiniyor.

Ailesinin özlemine dayanamadığını vurgulayan Taşçı, "Bundan altı yıl önce sınır dışı edildim. Bu süre zarfında sadece 1 kez eşimi ve çocuklarımı görebildim. Eşimin oturma izni var. Ben o yıllarda resmi nikahlı değildim. Ama şu anda resmi nikahım var. Hollanda sınırında yakalandıktan sonra, Alman yetkililer bana 3 ay hapis cezası verdi. Cezamı çektikten sonrada sınır dışı ettiler" dedi.

"BU PARAYI ÖDEYECEK DURUMDA DEĞİLİM"

Turabi Taşçı Almanya’da ceza evinde yattığı süre için kendisinden 25 bin Euro para istendiğini belirtirken, bu parayı ödeyecek durumunun olmadığını söyledi.

Taşçı, "Ankara ve İzmir’deki Alman konsolosluklarına durumu bildirdim ama bir cevap alamadım. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bana yardımcı olun, çocuklarımı çok özledim" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!