Ablasının yüzüne kezzap attı

Güncelleme Tarihi:

Ablasının yüzüne kezzap attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 18:49

Erkek arkadaşıyla yakaladığı ablasının yüzüne tuz ruhu attı.

KONYA’da 39 yaşındaki R.D., 45 yaşındaki ablası E.B ile erkek arkadaşı 42 yaşındaki Ö.Ç’yi aynı evde bastı. Öfkeli kardeş R.D, ablasının yüzüne tuz ruhu olarak bilinen kimyasal temizlik maddesi atı. Ö.Ç’yi  ise dövdü.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında, E.B'nin yalnız yaşadığı Kılıçarslan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Bir süre önce eşi ölen E.B, erkek arkadaşı Ö.Ç’yi  ile evinde sohbet ederken, erkek kardeşi R.D eve geldi. Ablası ile Ö.Ç’yi uygunsuz bir halde yakaladığını iddia eden R.D, önce ablası ve Ö.Ç’yi  dövdü, ardından da ablasının yüzüne evde bulunan ve temizlikte kullanılan tuz ruhunu atı. Yüzü yanan talihsiz kadın komşularının haber vermesiyle gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. E.B, yapılan ilk tedavinin ardından, hastaneden ayrıldı. Ö.Ç’yi  ise kayıplara karıştı. Polis tarafından gözaltına alınan R.D'nin verdiği ifadede, “Ablamın evine gittim. Ablamla Ö.Ç’yi  birlikte uygunsuz vaziyette yakaladım. Sinirlerime hakim olamayarak, her ikisine de vurdum. Sonra da mutfaktan aldığım tuz ruhu şişesini fırlattım” dediği öğrenildi.

Polisteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan ve işsiz olduğu öğrenilen R.D, tutuklanarak Konya E Tipi Cezaevi’ne konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!