41 yıllık magazin tarihi

Güncelleme Tarihi:

41 yıllık magazin tarihi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 06, 2008 00:00

Hafta Sonu dergisinin 41 yıllık magazin tarihini yansıtan sergisi, büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Levent'teki MetroCity Alışveriş Merkezi'nde 9 Haziran'a kadar açık kalacak olan sergiyi gezenler geçmiş yıllarda yaşadıkları olayları hatırlamanın ve o günlere dönmenin mutluluğunu yaşıyor.
Türk magazin basınının efsane ismi Hafta Sonu, bu yıl 41'inci yaşını kutluyor. Pek çok ünlünün şöhretine katkıda bulunan, yasak aşkları ortaya çıkarıp bakanları koltuğundan eden, gizli kalmış nice skandalın örtüsünü kaldıran Hafta Sonu, Türkiye’nin en geniş magazin arşivine sahip. Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz, hatta sanatçıların kendi albümünde bile bulunmayan birbirinden ilginç yüzlerce fotoğraf, şimdi bir sergiyle hem okuyucuyla hem de ünlülerle buluşuyor. Gezenleri magazin tarihinde nostaljik bir yolculuğa çıkaran 100'ün üzerinde fotoğraf, İstanbul Levent'teki Metrocity Alışveriş Merkezi'nde sergileniyor. 26 Mayıs Pazartesi günü başlayan sergi, 9 Haziran'da sona erecek.

Haberin Devamı

41 yıllık magazin tarihi
Â
41 yıllık magazin tarihi
Â
41 yıllık magazin tarihi

Sergiyi gezenler arasında Hülya Koçyiğit de vardı. Koçyiğit, açılan hatıra defterine "Çok duygulandım" diye yazdı.

Göksel Arsoy, "O günler çok güzel günlerdi. Bazı arkadaşlarımız şimdi aramızda yok. Onları fotoğraflarıyla da olsa hatırlamak, anmak, o günlere dönmek beni çok mutlu etti" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!