3 gündür kayıp... İşte Ecrin'in son görüntüsü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2019 12:35

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde geçen Salı günü kaybolan minik Ecrin’in son görüntüsü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

7 Mayıs tarihinde Vezirköprü ilçesinin Alancık Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ı arama çalışmaları devam ediyor. Minik kız, kaybolduğu bölgeye yakın ormanlık alanda köylülerin de yardımıyla komandolar ve AFAD tarafından aranıyor.

Ecrin Kurnaz'ın 28 Nisan tarihinde çekildiği belirlenen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yolda yürüyen Ecrin, bir yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilmiş.

3 gündür kayıp... İşte Ecrinin son görüntüsü


HAMİLE ANNE UMUTLU BEKLEYİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ecrin Kurnaz'ın ailesi umutlu bekleyişini sürdürüyor. İlk eşini kaybeden, 7 ay önce de Deniz Kurnaz ile evlenen ve bu evlilikten de 6 aylık hamile olan Sevcan Kurnaz, kızının ortaya çıkmasını beklediklerini söyledi. Gözü yaşlı Sevcan Kurnaz, "Kızım tek başına gitmezdi. Yanında insan olursa giderdi. Giderken de ses çıkarmazdı, sessiz sakin yanında giderdi. Kızımı en son 10.30'da gördüm. Babaannesine emanet ettik kapının önünde ve ondan sonra da görmedim" dedi.

Haberin Devamı

ÜVEY BABA: ÜMİDİMİZİ KESMEDİK

Ecrin'in üvey babası Deniz Kurnaz ise "Olayın nasıl olduğunu biz de pek bilmiyoruz. Eşim ikiz bebeklerimize hamileydi. Birinin kalbi 3 aylıkken durdu. Ondan dolayı yine rahatsızlandı. Sürekli ağrısı olduğundan dolayı ben onu Vezirköprü merkeze, hastaneye götürdüm. Orada hastanede işlemleri bitirdikten sonra gideceğimiz bazı yerler vardı, oralara gittik. Haber geldi bize, köyden çocuğun olmadığına dair. Bu kadar biliyoruz. Sonra babam jandarmaya haber verdi. Aranmaya devam ediyor. Allah'tan ümidimizi kesmedik, bekliyoruz. Bugün 4'üncü gün aramalar devam ediyor. Umudum hala devam ediyor. Çünkü o bir sabi" diye konuştu.

Bir basın mensubunun 'Kaçırılma ihtimali' ile ilgili sorusuna ise Deniz Kurnaz, "Hiç öyle bir şey şüphe etmiyoruz. Olabilir de olmayabilir de. Bilmediğimiz için yorum yapmak istemiyoruz. Umutla bekliyoruz" diye cevap verdi.

AMCASININ PEŞİNDEN GİTTİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞLER

Haberin Devamı

Nuri Kurnaz ise üvey torunu için gözyaşı dökerek, "Eve geldiğimde çocuğun yok olduğun fark ettim. Eşime sordum, 'çocuk nerede' dedim. Çocuğu evinin önüne indirmişler. Amcası hayvanları toplamaya gitmiş. 'Amcasının peşine gitti herhalde' dedi. Eşimin de telefonu arızalı, arayamamış oğlumu. Ben de arayıp ulaşamadım. Benden 15-20 dakika sonra oğlum buraya geldi. Biz de ona 'Ecrin nerede' diye sorduk. O da 'baba çocuk evin önündeydi. Ben hayvanları toplamaya gittim' dedi. Ancak biz kendimiz aramaya kalktık. Çevreye baktık, bulamadık. Sonra karakolu aradım, haber verdim. Hemen aramaya başladılar. 4 gündür arıyoruz, hala bir ipucuna ulaşamadık. Bir umutla bekliyoruz. Umudumuzu da yitirmiş değiliz henüz. Bölgede kurtar, çakallar var. İnşallah onlarla da karşılaşmamıştır" dedi.

Haberin Devamı

Kaçırılma şüphesiyle ilgili olarak ise Nuri Kurnaz köyde kimseyle husumetli olmadığını söyledi.

Arama- kurtarma çalışmalarında AFAD'a ait 3 canlı arama köpeği ve 1 de kadavra köpeğinin kullanıldığı belirtildi.

3 gündür kayıp... İşte Ecrinin son görüntüsü
ÜVEY AMCA ECRİN’İN KAYBOLDUĞU GÜNÜ ANLATTI

Ecrin Kurnaz’ın üvey amcası Özkan Kurnaz, minik kızın kaybolduğu salı günü yaşananları anlattı.

Kurnaz, şunları söyledi:
"Ağabeyim ile yengem hastaneye gittikten sonra ben de Karatepe dediğimiz, ekin ektiğimiz tarlaların olduğu bir bölge var, oralara bakmak için çıkarken Ecrin peşimden ağladı. Onu da götürdüm ben. Kucağımda giderken uyudu. Onu başka bir yere bırakma şansım olmadığı için geri dönmek zorunda kaldım. Traktörden inerken uyandı. Eve girdik mamasını verdim, ikimiz yattık, o uyudu. Ondan sonra saate baktım, hayvanlara bakmak için gidecektim. Saat 14.00- 14.30 sıralarında ben giderken annem de Ecrin’i oyun oynaması için kapının önüne çıkarmamı söyledi. Evin önüne bıraktım, ben gittim. Arkama baktım, göremedim. O zamandan beri çocuk yok."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!