3 çocuklu eşe düğün şoku

Güncelleme Tarihi:

3 çocuklu eşe düğün şoku
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2007 00:00

Boşanma davası açıp evi terk eden kocasının, başka bir kadınla sazlı sözlü düğün yaptığı haberini gazetede gören 3 çocuklu kadın şoke oldu.

KOCAELİ’nin Kandıra İlçesi’nde boşanma davası açtığı eşi ile 3 çocuğunu terk eden Sefa Esentürk (36), boşanma davası Yargıtay’dan dönmeden, Ayşe Kusku’ya (21) sazlı-sözlü düğün yaptı. Resmi nikahlı eşi Nursel Esentürk (36) ile çocukları Serdar (13), Betülay (12) ve Beyza (8), birkaç gün önce, İzmit’te yayımlanan yerel ’Bizim Kocaeli’ gazetesinin ’Mutluluk’ köşesinde Sefa Esentürk’ün sazlı sözlü düğün yaptığını görünce şoke oldu.

Bir yıldır aramıyor

Kandıra’da üç çocuğuyla yaşamını, çevredekilerin yardımlarıyla sürdürebilen Nursel Esentürk, şunları anlattı: "Eşim bir yıl önce evi terk ettikten sonra çocuklarını hiç aramadı. Bir yakınımız, düğün fotoğrafını gazetede görüp bize getirdi. Hepimiz şoke olduk. Mahkeme boşanma kararı verdi ama, başka bir kadınla ilişki yaşadığını belirterek temyize başvurduğum için henüz resmiyet kazanmadı. Ben ve çocuklarım şaşkınlık içindeyiz."

Yakamdan düşsün artık

Körfez İlçesi’nde oturduğu belirlenen Sefa Esentürk’ün olayın ortaya çıkması üzerine bazı tanıdıkları aracılığıyla resmi nikáhlı eşine haber göndererek, "Ben mutluyum. Yeni bir hayat kurdum. Yakamdan düşsün artık" dediği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!